+31 (0)164-256845 [email protected]

Al 35 jaar Artobject

al 35 jaar Artobject

 

Art Object al 35 jaar vertrouwen, ervaring en passie!

Art Object, een familiebedrijf met al 35 jaar vertrouwen en ervaring in passie voor sieraden.

Gespecialiseerd voor particulier voor custom made sieraden en concept sieraden voor bedrijven.

Op zoek naar iets speciaal voor particulier of bedrijf wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Ooit begon Art Object op een zolderkamertje daarna in een dubbele garage met kelder. De droom om naar een andere locatie te verhuizen is al weer 25 jaar geleden kwam uit.

 Art Object nu op de Guido Gezellelaan 76  is nu uitgegroeid tot een landelijk vertrouwd adres op het gebied van sieraden. Onze goudsmeden zijn op school en vooral intern opgeleid. Waardoor deze een sieraad direct kan beoordelen en wat voor staat deze is.

De combinatie van eigen showroom en atelier heeft er altijd voor gezorgd dat wij onze klanten direct kunnen helpen.

Met onze eigen diamantzetter en goudsmeden in huis kunnen wij u helpen op het gebied van: eigen ontwerp, oorbellen, armbanden, trouwringen, diamant, verloving, geboorte, vingerafdruk, as-sieraden, reparatie en oud goud. Tevens hebben wij een grote collectie ringen naar keuze in platina, goud, witgoud of zilver. We nemen ruim de tijd om uw wensen door te nemen en u kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Zo ook op het gebied van bedrijven hebben we speciale concepten om een werknemer of collega te verrassen. Vraag naar de mogelijkheden die we kunnen verzorgen.

In een ontspannen sfeer waar je voor de deur kan parkeren. Doordeweeks geen afspraak hoeft te maken en direct geholpen kunt worden met uw wensen om een nieuwsieraad te ontwerpen ,reparatie te verzorgen en nog veel meer.

De ontvangst is altijd met een specialist die niet alleen de verkoper is maar ook een diploma heeft gehaald als goudsmid of diamantzetter.

Kom gezellig een keertje langs de koffie staat klaar!

Afspraak maken graag via info@nullartobject.nl

Of bellen naar 0164-256845

 

Call Now Button