+31 (0)164-256845 [email protected]

Goudsmid

Net gemaakt!
goudsmid Artobject 
Net gemaakt door onze goudsmeden.

Leuk om altijd te zien als we met onze klanten aan tafel hebben gezeten om het eindresultaat te fotograferen.
Dagelijks repareren en ontwerpen wij sieraden in ons eigen atelier in Bergen op zoom.

Bij net gemaakt door onze goudsmeden laten we zien wat we allemaal kunnen. Dit is een klein inzicht wat we dagelijks met onze goudsmeden maken.

Om een beetje op de hoogte te blijven van de sieraden die we maken plaatsen we wekelijks nieuwe modellen die we speciaal voor onze klanten maken.
Hier plaatsen we veel sieraden die in opdracht vervaardigd zijn. Vaak persoonlijk en emotionele sieraden waar een verhaal aan vast zit.

Van alles op gebied van custom made van verlovingsringen, trouwringen, speciale reparatie, manchet knopen, oud goud, vermaken van oudere sieraden, herinnering sieraden en restauratie van oude sieraden en objecten.

In allerlei materialen zoals goud ,zilver en platina.

De goudsmid en diamantzetter van Art Object nemen ruim de tijd altijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen. Onze winkel aan de Guido Gezellelaan 76 in Bergen op zoom kunt u een afspraak maken om uw wensen kenbaar te maken.

Doordeweeks kunt u altijd vrijblijvend binnen komen lopen in het weekend graag even aan afspraak maken. Daardoor nemen wij ruim de tijd om samen met u alles door te nemen en te laten zien.

Al vragen bellen mag natuurlijk ook 0164-256845

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button