+31 (0)164-256845 [email protected]

Goudsmid

Net gemaakt!

goudsmid Artobject 

ThePerfectWedding heeft ons uitgeroepen tot een van de 20 beste trouwleveranciers van Nederland! Klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Net gemaakt door onze goudsmeden.

Dagelijks ontwerpen en repareren wij sieraden in ons eigen atelier in Bergen op zoom.
Als wij met onze klanten aan tafel hebben gezeten. Is het altijd leuk om het eindresultaat te fotograferen

Op deze pagina “net gemaakt door onze goudsmeden” laten we zien wat we allemaal kunnen. Je vind hier een klein overzicht van wat we dagelijks met onze goudsmeden maken. We plaatsen hier wekelijks nieuwe modellen die we speciaal voor onze klanten maken.
De meeste sieraden zijn in opdracht vervaardigd. Het zijn vaak persoonlijk en emotionele sieraden waar een verhaal aan vast zit.

Bij Art Object maken we van alles op het gebied van custom made. Van verlovingsringen, trouwringen, speciale reparatie, manchet knopen en oud goud tot het vermaken van oudere sieraden, herinnering sieraden en restauratie van oude sieraden en objecten. We maken de sieraden in allerlei materialen zoals goud, zilver en platina.

In onze winkel aan de Guido Gezellelaan 76 in Bergen op zoom nemen de goudsmid en diamantzetter van Art Object altijd ruim de tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen. U kunt een afspraak maken bij ons in de winkel om uw wensen kenbaar te maken.

Doordeweeks kunt u altijd vrijblijvend binnen komen lopen in het weekend graag even aan afspraak maken. Dan nemen wij ruim de tijd om samen met u alles door te nemen en alle mogelijkheden te laten zien.

Bellen mag natuurlijk ook. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 0164-256845

Vragen of opmerkingen graag naar mailen naar info@nullartobject.nl

Call Now Button