+31 (0)164-256845 [email protected]

Contact

contact Artobject

 

Contact

Maak een afspraak:

Bij Goudsmid Art Object maakt u gemakkelijk online een afspraak!

Wilt u liever bellen 0164-256845

Geef uw gegevens & uw voorkeurs datum en tijd door en natuurlijk waarnaar u precies op zoek bent, wij zullen uw afspraak zo spoedig als mogelijk bevestigen.

Wanneer wij volgeboekt zijn op de door u aangegeven data dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen om te bekijken of we u op een ander moment van dienst mogen zijn.

Contact moment is voor ons als Art Object heel belangrijk. Wij vinden fijn we als u met ons contact op neemt via onze mail of telefoon als een bedrijf waar u met u vragen over sieraden persoonlijk wordt geholpen. Met ons verkoopteam gaan we voor een persoonlijke en warme sfeer waar u de gelegenheid krijgt om alles te vragen wat in uw opkomt.

Mocht uw van te voren contact willen over onze sieraden.  Eventueel vragen kunnen zijn de kosten van een sieraad die gerepareerd moet worden. Eventueel ook over een prijs van de sieraden die op onze site staat. Prijzen van onze ringen, trouwringen, as sieraden, eigen ontwerp. In witgoud ,geelgoud, roségoud of platina maken voor uw een prijsopgave.

In een ongedwongen sfeer zit u met een van onze goudsmeden aan tafel waar we alles vertellen van hoe het sieraad in goud of zilver gaan maken of repareren.

We zijn 6 dagen in de week open van Maandag tot Zaterdag waar we u of jullie ontvangen in onze winkel aan de Guido Gezellelaan 76 in Bergen op Zoom.

Tot Dan!

Team Art Object

 

Afspraak maken
reCAPTCHA
Contact
Art Object
Guido Gezellelaan 76
4624 GN  Bergen op Zoom

ArtObject Bergen op Zoom

Prive parkeerplek bij Art Object voor de deur en makkelijk toegankelijk.

Prive parkeerplek bij Art Object voor de deur en makkelijk toegankelijk.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

zaterdag
10.00 – 12.00 uur

zondag
gesloten

Contactgegevens

CONTACTGEGEVENS:

Call Now Button