+31 (0)164-256845 [email protected]

herinnering armbanden

Herinnering armbanden Artobject

 

 

Herinnering sieraden Armband

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij een armband ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk. Zo kunnen wij de afdruk verwerken in ringen, hangers, trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt verschillende mogelijkheden om het as van uw dierbare in een mooi armband te verwerken. Wij nemen graag de tijd voor u in een rustige ambiance. Samen met u bedenken we een armband waarin u het as van de overledene kunt meedragen. Dit kan in goud of zilver. Tevens mag u er natuurlijk bij zijn als we het as in de armband te plaatsen.

Oud goud armband hergebruiken of vermaken.

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd overleggen dit oude armband te verwerken in iets nieuws. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak. Wij kunnen de sieraden maken in geelgoud, witgoud en zilver

Een unieke herinnering van Art Object in zilver of goud

Na een overlijden rest de herinnering. Het lijkt een leeg cliché, maar de juwelier en edelsmid Art Object maakt prachtige herinneringssieraden. Zo draag je je dierbare altijd bij je, met alle mooie herinneringen die daarbij horen.

Herinneringssieraden winnen snel aan populariteit. Sieraden met daarin wat as van een overleden dierbare, of een vingerafdruk zijn voor veel mensen een mooie manier om mooie herinneringen bij zich te dragen. Art Object ziet de vraag naar dergelijke sieraden groeien, en zet haar kennis en expertise in om er een extra dimensie aan toe te voegen. Diamantair Jorg de Leede van Art Object vertelt over een familiebedrijf dat groot werd met het vervaardigen van handgemaakte sieraden en nu de kans krijgt om ook op andere bijzondere momenten in het leven van klanten een rol te spelen. “Ons werk is vaak enorm dankbaar, dat maakt het mooi”, zegt hij.

In het ontwerpen en maken van unieke sieraden is Art Object gespecialiseerd. “We luisteren naar de wensen van onze klant en maken dan het sieraad wat zij in gedachten hebben. Vrijwel alles is mogelijk. Vaak wordt ons gevraagd om bijvoorbeeld een armband in het sieraad te verwerken”, zegt De Leede, “wij kunnen onze klanten adviseren in materiaalgebruik en ontwerp. Elk armband kan as bevatten, maar dat hoeft niet zichtbaar te zijn. Ook een vingerafdruk kan in de armband verwerkt worden. Zichtbaar, of onzichtbaar Belangrijk om te weten is dat een herinneringssieraad absoluut niet duur hoeft te zijn. Voor elk budget kunnen wij iets moois maken.”

Een overlijden is altijd een moeilijk moment. Van dat feit zijn Jorg de Leede en zijn collega’s zich altijd bewust in gesprekken met klanten. “We staan voor een transparante, open communicatie. We vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Wij vragen klanten altijd om aanwezig te zijn wanneer we het sieraad vullen met de as. Zodat ze zeker weten dat het écht hun dierbare is die ze bij zich dragen.”

Op die manier maakt Art Object méér dan een armband alleen. “We zijn ons er altijd van bewust dat we iets maken wat een belangrijke rol in de levens van klanten gaat spelen”, zegt Jorg de Leede, “we horen regelmatig van klanten hoe belangrijk onze sieraden zijn. Voor ons zijn dat de mooie momenten, dat doet ons goed.”

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button