+31 (0)164-256845 [email protected]

Verrassen en verloven doe je natuurlijk met een ring!

Bereid je voor om de man of vrouw van je dromen te verrassen met een onvergetelijk aanzoek! Of je nu kiest voor een idyllisch strand of een intiem kerstdiner, het is essentieel om de juiste verlovingsring te hebben. En daar kunnen wij je bij helpen!

Verlovingsringen 

Bij Art Object maken we verlovingsringen in diverse materialen, zoals platina, goud, witgoud en zilver. Wat dacht je van een prachtig juweel met een sprankelende kleurdiamant, robijn, smaragd, saffier of diamant? Onze collectie omvat meer dan 200 ringen, en we kunnen zelfs een ring speciaal voor jou ontwerpen die perfect past bij de smaak van jouw aanstaande.
Als je wilt dat jouw aanzoek onvergetelijk wordt, kies dan voor een verlovingsring van Art Object en maak van dat speciale moment iets om voor altijd te koesteren. Hieronder zie je enkele prachtige ringen uit onze collectie.

Wil je tips over het vinden van de perfecte verlovingsring voor je aanstaande man of vrouw? Lees verder onderaan de pagina.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

 

 

Tips!

Vroeger volgde de man een oude traditie: hij stapte de juwelierszaak binnen, op zoek naar de ideale ring die perfect bij zijn vriendin zou passen. Op de grote dag ging hij op één knie en stelde hij de belangrijkste vraag die je je kunt voorstellen.

En hoewel deze traditie nog steeds springlevend is, zijn er tegenwoordig andere manieren om ervoor te zorgen dat deze mijlpaal soepel verloopt.

Een geweldige tip om mogelijke teleurstellingen te voorkomen is door het delen van subtiele hints met vrienden en vriendinnen van je partner. Zo hoef je niet direct te onthullen wat voor soort ring je wilt hebben, maar je kunt wel aangeven wat voor steen of vorm je mooi vindt. Als deze informatie wordt doorgegeven, kan dit al enorm helpen bij het vinden van de perfecte ring. Het kan natuurlijk ook andersom. De man kan subtiel informeren bij zijn vriendin wat zij mooi vindt en waar ze van houdt. Op deze manier is hij alvast goed op weg om de ideale ring te vinden en de verrassing van zijn leven te creëren!

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de vrouw om de hand van de man vraagt! Dat vinden wij bij Art Object zelfs heel bijzonder. Het doorbreken van traditionele genderrollen laat zien dat liefde en toewijding niet afhankelijk zijn van geslacht of gender. Bij Art Object juichen we elke vorm van liefde en verbinding toe, en staan we klaar om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte verlovingsring, ongeacht wie de vraag stelt!

Waar draag je de verlovingsring?

Een verlovingsring is een prachtig symbool tussen jullie liefde, maar waar draag je eigenlijk de verlovingsring?

Traditioneel gezien wordt draag je de verlovingsring aan de ringvinger van de linkerhand. Dit gebruik stamt uit de oude Egyptische tijd, waarin het geloof was dat er een ader vanuit de linker ringvinger direct naar het hart liep. Hoe romantisch is dat?! Tegenwoordig dragen ook veel mensen de verlovingsring aan de rechtervinger of zelfs aan een ketting om de nek. Alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het voor jullie beiden goed voelt!

Verloving

Verloving is zo veel meer dan alleen maar een mooie ring om de vinger van je geliefde te schuiven. Het is een mijlpaal in jullie relatie, een moment om stil te staan bij de liefde die jullie delen en om jullie toewijding aan elkaar te bezegelen. Het betekent dat jullie klaar zijn om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Dus laat de wereld zien dat jullie verloofd zijn en geniet van deze prachtige tijd in jullie relatie. Want verloving is de eerste stap naar een leven vol liefde en geluk, en dat is iets om te koesteren en te vieren!

 

Verlovingsperiode

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! De verlovingsperiode is een van de meest romantische periodes in een relatie, en dus een tijd die je moet koesteren! Het is belangrijk om in deze periode samen optimaal te genieten van de liefde die jullie delen en om leuke herinneringen en plannen te maken voor jullie toekomst. Het is belangrijk om elkaar in deze periode ook te ondersteunen! Het plannen van een bruiloft kan soms erg stressvol zijn en het is belangrijk om hier elkaar in te ondersteunen waar nodig. Maar pronk vooral met jullie verloving in deze periode en geniet van deze prachtige tijd samen!

 

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button