+31 (0)164-256845 [email protected]

Witgouden ringen

Witgoud 14 en 18 karaat

Bij Art Object hebben we prachtige ringen in witgoud. Onze hele collectie ringen (hieronder te vinden) kan zelfs worden omgetoverd tot stralende witgouden pronkstukken. Jij kiest!

Witgoud versterkt de schittering van de in het model geplaatste diamanten, waardoor ze nog meer pracht uitstralen. Bovendien kunnen we witgoud matteren, wat zorgt voor een schitterend contrast tussen matte en glanzende elementen in je ring. Onze bestaande witgouden ringen in de collectie passen we natuurlijk ook graag aan naar jouw specifieke wensen.

Bij Art Object is service van groot belang. Daarom bieden we de mogelijkheid om jaarlijks kosteloos (!) je witgouden ring te laten onderhouden en op te frissen. Bij ons ben je altijd welkom in de showroom om op je gemak samen met een goudsmid te overleggen over je ring. Bij het realiseren van de ringen houden we natuurlijk rekening met je budget.

Bij Art Object streven we ernaar dat je ring niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook de allermooiste. We gaan voor kwaliteit die een leven lang meegaat. Ontdek het verschil bij Art Object!

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button