+31 (0)164-256845 [email protected]

Vingerafdruk

 

 

 

Persoonlijke sieraden samen ontwerpen bij Art Object

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij een sieraad ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk.  Wij  kunnen de afdruk verwerken in ringen, hangers, trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt verschillende mogelijkheden om de as van uw dierbare in een mooi sieraad te verwerken. Wij nemen graag de tijd voor u in ons atelier. Samen met u ontwerpen we een sieraad waarin u de as van de overledene kunt meedragen. Dit kan in goud of zilver. Tevens mag u er natuurlijk bij zijn als we de as in het sieraad plaatsen.

 

Oud goud

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt het oude goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd overleggen dit oude sieraad te verwerken in iets nieuws. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

 

Trouwringen

Ook een vingerafdruk in trouwringen hoort tot de mogelijkheden.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button