+31 (0)164-256845 [email protected]

 

 

 

Persoonlijke sieraden samen ontwerpen bij Art Object

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij een sieraad ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk voor u. Wij  kunnen de afdruk verwerken in ringen, hangers, trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt ook verschillende mogelijkheden om de as van uw dierbare in een mooi sieraad te verwerken, dit kan ook in combinatie met een vingerafdruk. Wij nemen graag de tijd voor u in ons atelier. Samen met u ontwerpen we een sieraad waarin u de as van de overledene kunt meedragen, of voegen we dit toe aan een bestaand sieraad uit onze collectie. Dit kan in goud of zilver. Tevens mag u er natuurlijk bij zijn als we de as in het sieraad plaatsen.

 

Oud goud

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt het oude goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen (Let op! De goudprijs is nu heel hoog en dit maakt uw oude goud meer waard!) Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we  dit oude sieraad ook verwerken in iets nieuws. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak. Lees meer over oud goud op onze pagina over oud goud. 

 

Trouwringen

Ook een vingerafdruk of as in trouwringen hoort tot de mogelijkheden bij Art Object! 

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

zaterdag
10.00 – 12.00 uur

zondag
gesloten

Contactgegevens

CONTACTGEGEVENS:

Call Now Button