+31 (0)164-256845 [email protected]

reparatie

Reparaties

We zien vaak dat sieraden van moeder op dochter worden doorgegeven of zelfs van oma op kleindochter. Na een lange tijd van dragen kan een reparatie of opknapbeurt nodig zijn.

Het is mooi en dankbaar werk om een sieraad met veel emotionele waarde te repareren. Slijtage van sieraden is belangrijk om goed in de gaten te houden.

Controleer ook regelmatig of de diamant nog wel vast zit. Als u twijfelt, kom gerust even langs. We kunnen vrijwel alles repareren zoals ringen, armbanden en kettingen vergroten of verkleinen, parels opnieuw rijgen of knopen, diamant of kleursteen opnieuw zetten enzovoort.

Daarnaast kunnen wij ook sieraden vernieuwen, polijsten en rodineren.

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt verschillende mogelijkheden om het as van uw dierbare in een mooi sieraad te verwerken. Wij nemen graag de tijd voor u in een rustige ambiance. Samen met u bedenken we een sieraad waarin u het as van de overledene kunt meedragen. Dit kan in goud of zilver. Tevens mag u er natuurlijk bij zijn als we het as in het sieraad plaatsen.

Oud goud

Op het gebied van oud goud

zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd overleggen dit oude sieraad te verwerken in iets nieuws. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

Om een waarde rapport te laten maken van uw sieraden kunt u ook bij ons terecht!

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button