+31 (0)164-256845 [email protected]

Reparaties 

We zien vaak dat sieraden van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bijvoorbeeld van moeder op dochter, of zelfs van oma op kleindochter. Na een lange tijd van dragen van een sieraad kan een reparatie of opknapbeurt nodig zijn. Bij Art Object vinden wij het mooi en dankbaar werk om een sieraad met veel emotionele waarde te repareren.

Het is belangrijk om Slijtage van sieraden is belangrijk om goed in de gaten te houden. Ook is het van belang om regelmatig te controleren of de diamant nog wel goed vast zit. Als u hierover twijfelt, kom dan gerust even langs. We kunnen vrijwel alles repareren,  vergroten of verkleinen, parels opnieuw rijgen of knopen, diamant of kleursteen opnieuw zetten enzovoort. Daarnaast kunnen wij ook sieraden vernieuwen, polijsten en rodineren.

 

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt verschillende mogelijkheden om het as van uw dierbare in een mooi sieraad te verwerken. Wij nemen graag de tijd voor u in ons Atelier. Samen bedenken we een sieraad waarin u het as van de overledene kunt meedragen. Dit kan in goud of zilver. Tevens mag u er natuurlijk bij zijn als we het as in het sieraad plaatsen.

 

 

Oud goud

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan is het mogelijk om dit oude sieraad verwerken in iets nieuws. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

Om een waarde rapport te laten maken van uw sieraden kunt u ook bij ons terecht!

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button