+31 (0)164-256845 [email protected]

Net gemaakt door onze goudsmeden

 

Bij Art Object draait alles om het creëren van unieke en persoonlijke sieraden. Dagelijks ontwerpen en repareren onze goudsmeden in ons eigen atelier in Bergen op Zoom de meest prachtige creaties. Van verlovingsringen tot manchetknopen, van oud goud tot herinneringsieraden; wij maken het allemaal op maat en naar uw wens.

Op deze pagina delen we met trots een overzicht van de sieraden die wij dagelijks met liefde maken. Elk sieraad heeft een eigen verhaal en is vaak emotioneel geladen. Daarom nemen wij bij Art Object de tijd om samen met u tot het perfecte ontwerp te komen.

Kom gerust langs in onze winkel aan de Guido Gezellelaan 76 in Bergen op Zoom om uw wensen te bespreken. Onze goudsmid en diamantzetter staan altijd voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken voor het weekend, zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om alle mogelijkheden te laten zien.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een mail naar info@nullartobject.nl of bel ons op 0164-256845. Bij Art Object maken wij uw dromen waar!

Call Now Button