+31 (0)164-256845 [email protected]

 

 

 

Herinnering sieraad ring

Een unieke herinnering van Art Object in zilver of goud

Na een overlijden rest de herinnering. Edelsmid Art Object maakt prachtige herinneringssieraden. Zo draag je je dierbare altijd bij je, met alle mooie herinneringen die daarbij horen.

Sieraden met daarin wat as van een overleden dierbare, of een vingerafdruk zijn voor veel mensen een mooie manier om mooie herinneringen bij zich te dragen. Art Object ziet de vraag naar dergelijke ring groeien en zet haar kennis en expertise in om er een extra dimensie aan toe te voegen. Diamantair Jorg de Leede vertelt dat Art Object een familiebedrijf is dat groot werd met het vervaardigen van handgemaakte sieraden en nu de kans krijgt om ook op andere bijzondere momenten in het leven van klanten een rol te spelen. “Ons werk is vaak enorm dankbaar, dat maakt het mooi”, zegt hij.

 

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij een ring ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk. Wij kunnen de afdruk verwerken in ringen, hangers, trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

vingerafdruk

As sieraden

Draag een herinnering met je mee! Art Object biedt verschillende mogelijkheden om het as van uw dierbare in een mooie ring te verwerken. Wij nemen graag de tijd voor u in ons atelier. Samen met u ontwerpen we een ring waarin u het as van de overledene kunt meedragen. Dit kan in goud of zilver. U mag er natuurlijk bij zijn als we het as in het sieraad plaatsen.

Oud goud ring hergebruiken of verwerken.

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander sieraad voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd kijken of we dit oude sieraad kunnen verwerken in iets nieuws. In ons atelier kunt u samen met de vakmensen van Art Object bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

In het ontwerpen en maken van unieke sieraden is Art Object gespecialiseerd. “We luisteren naar de wensen van onze klant en maken dan het sieraad wat zij in gedachten hebben. Vrijwel alles is mogelijk. Vaak wordt ons gevraagd om bijvoorbeeld een trouwring in het sieraad te verwerken”, zegt De Leede, “wij kunnen onze klanten adviseren in materiaalgebruik en ontwerp. Elke ring kan as bevatten, maar dat hoeft niet zichtbaar te zijn. Ook een vingerafdruk kan in de ring verwerkt worden. Zichtbaar, of onzichtbaar. Belangrijk om te weten is dat een herinneringssieraad absoluut niet duur hoeft te zijn. Voor elk budget kunnen wij iets moois maken.”

vingerafdruk

Een overlijden is altijd een moeilijk moment. Daar zijn Jorg de Leede en zijn collega’s zich altijd bewust van  in gesprekken met klanten. “We staan voor transparante en open communicatie. We vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Wij vragen klanten altijd om aanwezig te zijn wanneer we het sieraad vullen met de as. Zodat ze zeker weten dat het écht hun dierbare is die ze bij zich dragen.”

Op die manier maakt Art Object méér dan een ring alleen. “We zijn ons er altijd van bewust dat we iets maken wat een belangrijke rol in de levens van klanten gaat spelen”, zegt Jorg de Leede, “we horen regelmatig van klanten hoe belangrijk onze sieraden zijn. Voor ons zijn dat de mooie momenten, dat doet ons goed.”

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button