+31 (0)164-256845 [email protected]

Zegelringen, net even iets anders

Een zegelring is een ring die al heel lang bestaat. Het is een persoonlijke ring die vaak lang in een familie is en van vader op zoon gaat. Zo kan er een familiewapen of de initialen van de drager (monogram) in gezet worden. Uiteraard zijn er nog vele andere soorten gravures mogelijk.

Bij Art Object maken we al 35 jaar Zegelringen. We kunnen onze zegelringen in witgoud, geelgoud en roségoud maken. Zo ook in verschillende soorten karaat, in 14 of 18 karaat. We hebben een collectie met zegelringen die aangepast kunnen worden op jou wensen. De ringen kunnen we maken in verschillende materialen. Maar we raden het aan om de ringen in het goud massief te maken. Deze ringen worden namelijk vaak intensief gedragen en dus moeten wel tegen een stootje kunnen.

Zegelringen heb je in twee types. Ringen die geheel van goud zijn gemaakt en waarin een gravure wordt gezet door metaal weg te graveren of zegelringen waar een steen in is gezet en waar de steen van wordt geslepen. Een zegelring moet sterk genoeg zijn om minimaal een generatie mee te gaan. De ring is vaak een persoonlijke herinnering aan een speciaal moment of een middel om het wapen van een familie te waarborgen. Het maken van een zegelring is een echte ambacht. Onze goudsmeden hebben al vele jaren ervaring in het maken van de mooiste zegelringen.

We nemen graag de tijd om met u samen uw ideeën en vragen te bespreken in ons atelier

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

zegelring
zegelring
zegelring
Call Now Button