+31 (0)164-256845 [email protected]

 

 

Trouwringen op maat

ThePerfectWedding heeft ons uitgeroepen tot een van de 20 beste trouwleveranciers van Nederland! Klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Samen ontwerpen met de goudsmid

Bent u op zoek naar een uniek paar trouwringen? Wellicht iets volledig nieuws of zelfs vervaardigd van bestaande trouwringen? Onze goudsmid verwelkomt u graag in onze showroom. In een rustige sfeer bespreekt u uw wensen: het gewenste materiaal voor de trouwringen en eventuele stenen die u wilt laten verwerken. In de meeste gevallen maakt de goudsmid een schets voor u.

 

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij trouwringen ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk. Zo kunnen wij de afdruk verwerken in jullie trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Oud goud

Op het gebied van oud goud zijn er veel verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een andere trouwringen voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd overleggen dit oude sieraad te verwerken in de nieuwe trouwringen. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

 

Trouwringen met verschillende materialen combineren.

Wij maken ook trouwringen in combinatie met zand, keramiek, hout of ander materiaal. Deze materialen combineren we dan eventueel met platina, geelgoud, witgoud, roségoud of zilver.

 

Heeft u een idee in gedachten? Kom gerust langs, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en de trouwringen van uw dromen kunnen verwezenlijken.

 

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button