+31 (0)164-256845 [email protected]

trouwringen op maat

 

 

Samen ontwerpen met de goudsmid

U wilt een speciaal paar trouwringen? Iets wat compleet nieuw is of misschien wel van oude trouwringen gemaakt is? Dan nodigt onze goudsmid u van harte uit in onze showroom voor een bakje koffie of thee. In een rustige ambiance vertelt u wat de wensen zijn, van welk materiaal we de trouwringen gaan maken en welke stenen er eventueel in verwerkt mogen worden. In sommige gevallen maakt de goudsmid eerst voor u een schets.

Vingerafdruk

In het goud of zilver kunnen wij trouwringen ontwerpen met een persoonlijke vingerafdruk. U levert zelf de vingerafdruk aan of wij maken een afdruk. Zo kunnen wij de afdruk verwerken in jullie trouwringen en nog veel meer. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Oud goud

Op het gebied van oud goud zijn veel verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk het goud inleveren tegen de dagwaarde van goud en daar een ander trouwringen voor uitkiezen. Heeft het goud emotionele waarde voor u? Dan kunnen we altijd overleggen dit oude sieraad te verwerken in de nieuwe trouwringen. In een gesprek met de vakmensen van Art Object bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Wilt u even ruim de tijd nemen om alles door te spreken? Maak dan zeker even vooraf een afspraak.

Trouwringen met verschillende materialen combineren.

Wij maken ook trouwringen in combinatie met zand ,Keramiek ,hout of ander materiaal. Deze materialen combineren we dan eventueel met platina, geelgoud, witgoud, roségoud of zilver.

 

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button