+31 (0)164-256845 [email protected]

 

 

Graven van Trouwringen

ThePerfectWedding heeft ons uitgeroepen tot een van de 20 beste trouwleveranciers van Nederland! Klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Met graveren maak je het persoonlijk

Machinaal graveren

De traditionele methode voor graveren is machinaal graveren en bij ons is deze service kosteloos. Het graveren van sieraden in zilver en goud biedt verschillende mogelijkheden. Het graveren van teksten is het meest gebruikelijk bij ringen, waarbij de gravure zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant kan worden geplaatst. In het geval van zegelringen worden vaak symbolen en afbeeldingen gebruikt.

 

Hand graveren en Laser graveren

Er bestaat een aanzienlijk verschil tussen lasergraveren en handgraveren.

Handgraveren is een authentiek ambacht en leidt vaak tot prachtige resultaten. Voor deze methode hanteren wij speciale prijzen per ontwerp, die wij graag toelichten wanneer u bij ons langskomt. Handgraveren biedt een unieke en persoonlijke manier om symbolen of tekst in goud of zilver te verwerken.

Naast handgraveren kunt u ook kiezen voor lasergravures, die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunnen worden aangebracht. Bij lasergraveren zijn de mogelijkheden uitgebreid. U kunt vrijwel elk lettertype gebruiken en zelfs uw eigen handschrift laten graveren in de ring. Ook is het mogelijk om op deze wijze een vingerafdruk aan de binnen- of buitenkant van de ring te plaatsen. Voor lasergravures hanteren wij eveneens speciale prijzen per ontwerp, die wij graag nader toelichten tijdens een bezoek aan onze winkel.

Zowel hand- als lasergraveren voegt een persoonlijk tintje toe aan je sieraad. Wil je graag wat voorbeelden zien? Bezoek dan de pagina Goudsmid net gemaakt. Dan krijgt u een idee over wat de mogelijkheden zijn.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button