+31 (0)164-256845 [email protected]

graveren

Graveren bij ArtObject in Bergen op Zoom

 

Met graveren maak je het persoonlijk.

Hand graveren en Laser graveren

 

Graveren van Sieraden in zilver en goud kan op verschillende manieren.

Het graveren van teksten komt het meeste voor in ringen. De gravering kan aan de binnenkant geplaatst worden maar ook eventueel aan de buitenkant.

Bij zegelringen worden heel vaak symbolen en afbeeldingen gebruikt een groot verschil is er tussen het machinaal graveren of met de hand. Met de hand graveren heb je meerdere keuzes en ziet het er mooier uit.

Bij een handgravure hanteren wij speciale prijzen per ontwerp deze kunnen we toelichten als bij ons langskomt.

De traditionele manier is bij ons gratis in meerdere verschillende lettertypes te graveren.

De handgravure is een manier waar verschillende mogelijkheden kunnen. Het hand graveren is een unieke manier en persoonlijke manier om een symbool of tekst in een sieraad te verwerken in goud of zilver.

Zo ook hebben we de lasergravure die aan de buitenkant en binnenkant kan.

Bij laser graveren heb je heel veel mogelijkheden. Zo kun je bijna elk lettertype gebruiken en kun je eigen handschrift gebruiken om in de ring te laten graveren. Zo ook een vingerafdruk kun je plaatsen aan de buitenkant van de ring of aan de binnenkant. De teksten of symbool scannen we en zetten die over naar de laser die het dan lasert in of op de ring.

Eventueel ook leuk als je gaat trouwen dat bij de Damesring het handschrift van de aanstaande partner zit. Dat geld natuurlijk ook andersom en dat maakt het wel persoonlijk.

Zo ook bij een herinnering van een overledenen kunnen we iets moois toevoegen als een vingerafdruk in een sieraad in combinatie met as

Wil je graag wat voorbeelden zien ga dan naar de pagina Goudsmid net gemaakt. Dan krijg je een idee wat de mogelijkheden zijn.

 

Kijk ook op onze pagina vingerafdruk.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button