+31 (0)164-256845 [email protected]

Graveren

 

 

ThePerfectWedding heeft ons uitgeroepen tot een van de 20 beste trouwleveranciers van Nederland! Klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Met graveren maak je het persoonlijk

Machinaal graveren

De traditionele manier van graveren is machinaal graveren. Deze manier van graveren is bij ons gratis. Graveren van Sieraden in zilver en goud kan op verschillende manieren. Het graveren van teksten komt het meeste voor in ringen. De gravering kan aan de binnenkant geplaatst worden maar ook eventueel aan de buitenkant. Bij zegelringen worden heel vaak symbolen en afbeeldingen gebruikt.

Hand graveren en Laser graveren

Er is een groot verschil tussen het laser graveren of met de hand.

Met de hand graveren is echte ambacht en hierdoor is het resultaat vaak prachtig.  Wij hanteren speciale prijzen per ontwerp. Deze prijzen kunnen we toelichten als u bij ons langskomt. Hand graveren is een hele unieke en persoonlijke manier om een symbool of tekst in een sieraad te verwerken in goud of zilver.

Naast het hand graveren kunt u ook kiezen voor de lasergravure die aan de buitenkant en binnenkant kan. Bij laser graveren heb je heel veel mogelijkheden. Zo kun je  bijna elk lettertype gebruiken en kun je eigen handschrift gebruiken om in de ring te laten graveren. Ook is het mogelijk om op deze manier een vingerafdruk te plaatsen aan de buitenkant of binnenkant van de ring. Bij een lasergravure hanteren wij speciale prijzen per ontwerp. Deze prijzen kunnen we toelichten als u bij ons langskomt

Hand of laser graveren geeft een persoonlijke touch aan jullie trouwringen. Wil je graag wat voorbeelden zien? Bezoek dan de pagina Goudsmid net gemaakt. Dan krijgt u een idee over wat de mogelijkheden zijn.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button