+31 (0)164-256845 [email protected]

Witgouden Trouwringen

Bij Art Object hebben we prachtige ringen in witgoud. Onze hele collectie ringen (hieronder) kan zelfs worden omgetoverd tot stralende witgouden pronkstukken. Jij kiest!

Witgoud 14 en 18 karaat

Witgoud versterkt de schittering van de in het model geplaatste diamanten, waardoor ze nog meer pracht uitstralen. Bovendien kunnen we witgoud matteren, wat zorgt voor een schitterend contrast tussen matte en glanzende elementen in je ring. Onze bestaande witgouden ringen in de collectie passen we natuurlijk ook graag aan naar jullie specifieke wensen.

Bij Art Object is service van groot belang. Daarom bieden we de mogelijkheid om jaarlijks kosteloos (!) je witgouden ring te laten onderhouden en op te frissen. Bij ons ben je altijd welkom in de showroom om op je gemak samen met een goudsmid te overleggen over jullie trouwringen. Bij het realiseren van de ringen houden we natuurlijk rekening met jullie budget.

Bij Art Object streven we ernaar dat jullie trouwringen niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook de allermooiste. We gaan voor kwaliteit die een leven lang meegaat. ontdek het verschil bij Art Object!

Alle modellen kunnen ook in platina gemaakt worden.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Platina 950

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen in Platina

Onze hele collectie is ook beschikbaar in platina. Trouwringen van platina kenmerken zich door hun hoge zuiverheid. Platina is puur wit, vertoont geen verkleuring, is uitzonderlijk bestendig en duurzaam, en staat bekend om zijn kostbaarheid en exclusiviteit. Wat uniek is aan platina, is dat het geen slijtage vertoont na verloop van tijd, waardoor het de perfecte keuze is voor een langdurig symbool van liefde.

De bestaande trouwringen in onze collectie passen we graag aan naar jullie persoonlijke wensen. Bovendien kunnen bruidsparen jaarlijks kosteloos bij ons terugkomen om hun platina trouwringen te laten oppoetsen. Deze service is bij ons vanzelfsprekend en draagt bij aan het behoud van de pracht van platina. Hoewel platina duurder is dan goud vanwege zijn hogere soortelijke gewicht, biedt het een investering in tijdloze schoonheid die de waarde van jullie liefde weerspiegelt.

 

Waarom kiezen voor trouwringen van platina?

Trouwringen van platina onderscheiden zich door een hoge reinheid. Platina is puur wit (geen verkleuring), bijzonder bestendig en duurzaam, zeer kostbaar en exclusief.

Platina 950/- is het reinste edelmetaal dat er bestaat. Als taaiste edelmetaal is platina 950/- het beste bestand tegen verschuivingen en garandeert dat uw trouwringen ook over langere tijd tegen gebruikssporen bestand zijn.

Platina is bovendien zeldzamer dan goud, wat platina 950/- tot een uniek en daardoor bijzonder waardevast edelmetaal maakt.

Het is nogmaals een bevestiging van ons vakmanschap, dat u alleen bij ons zo’n grote keuze heeft uit modellen waarbij u uit drie verschillende hoogwaardige legeringen uit de platinagroep voor uw trouwringen kunt kiezen.

 

Ontdekking

Door de oorspronkelijke bewoners van Amerika werd platina al lange tijd gebruikt, voordat er omstreeks 1500 voor het eerst melding van wordt gemaakt in geschriften van de Italiaan Julius Caesar Scaliger. Deze humanist beschreef platina als een wonderlijk metaal dat werd aangetroffen in (het huidige) Panama en Mexico en “onmogelijk kon worden gesmolten”.

De platinaprijs ligt over het algemeen boven die van goud, maar zo nu en dan is platina minder kostbaar.

 

Toepassingen

Platina vindt veel toepassing in juwelen en apparatuur die hoge temperaturen en corrosieve omstandigheden moet kunnen doorstaan, zoals chemische smeltkroezen en glasovenbekledingen. Fijn verpoederd platina kan dienstdoen als katalysator. Andere toepassingen van platina

Alchemistisch symbool voor Platina

Platina is een buigzaam en kneedbaar metaal dat over een mooie grijs-witte glans beschikt en is goed bestand tegen corrosie door cyaniden, halogenen, zoutzuur en oxideert niet aan de lucht. Omdat het metaal onschadelijk is voor mensen en niet snel dof wordt, is het zeer geschikt om juwelen van te vervaardigen. Verder zijn de goede bestendigheid tegen hoge temperaturen en de stabiele chemische eigenschappen opmerkelijk, waardoor platina op industriële basis veelvuldig wordt toegepast.

 

Gedegen platina, Rusland

Platina wordt zowel ongebonden, als in het mineraal sperryliet in de aardkorst aangetroffen. Vaak wordt het gevonden in combinatie met andere metalen uit de platinagroep. De voornaamste vindplaatsen naast Zuid-Afrika zijn de Oeral en het Poetoranagebergte, Colombia, Ontario en het westen van de Verenigde Staten. Commercieel verkregen platina is vaak een bijproduct van de nikkelwinning, zoals bij Norilsk in het noorden van kraj Krasnojarsk in Rusland.

Call Now Button