+31 (0)164-256845 [email protected]

samen ontwerpen

samen ontwerpen Artobject

 

 

Sieraden

Zoekt u iets speciaals of unieks? Bent u geïnspireerd geraakt door iets wat u in een magazine of site heeft gezien? U zou graag iets dergelijks willen, maar het is net nog niet helemaal zoals u het wilt?

Art Object helpt u op weg met ‘Custom made design’.

Samen bespreken we de ideeën of schetsen en bekijken we wat uw wensen zijn. Wordt het een armband, ring, oorbellen of hanger? Van welk materiaal maken we het en welke stenen mogen erin verwerkt worden? Heb ik eigen goud wat ik erin wil verwerken?

De materialen die we gebruiken bestaan uit witgoud, geelgoud, platina en zilver.

De edelstenen die we onder ander er in kunnen verwerken zijn diamant, saffier, robijn, topaas, kleurdiamant en nog veel meer.

Trouwringen Custom made

Mocht u eventueel ringen van uw dierbare in jullie trouwringen verwerken is dat een wens die wij kunnen verwezenlijken.

Voor aanstaande bruidsparen nemen wij altijd ruim de tijd. In een gesprek van ongeveer 2 uur laten wij onze trouwringencollectie zien en vertellen we alles wat jullie willen weten. We geven informatie over het maken van de trouwringen, materialen en de mogelijkheden die er zijn. Belangrijk te weten is dat wij ons materiaal zelf inkopen en de trouwringen in ons eigen atelier maken. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt uiteraard in prijs.

Zien jullie iets anders moois wat je in onze collectie niet ziet? En wil je hiervan de prijs vergelijken? Geen probleem. Stuur daarvoor een e-mail naar info@nullartobject.nl.

Dus willen jullie eigen ideeën bespreken, vrijblijvend onze trouwringen bekijken of heeft u een vraag over onze trouwringen? Gespecialiseerd in platina, geelgoud, roségoud en witgoud. Bel of mail ons.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button