+31 (0)164-256845 [email protected]

Samen ontwerpen

 

 

 

Sieraden

Bent u op zoek naar iets speciaals of unieks op het gebied van sieraden? Bij Art Object kunt u terecht voor ‘Custom made design’. Hierbij gaan we samen met u aan de slag om uw ideeën om te zetten in een uniek sieraad dat volledig aansluit aan uw wensen.

Tijdens een gesprek bespreken we uw ideeën en schetsen en bekijken we wat uw wensen zijn. We kunnen samen iets ontwerpen dat volledig aansluit aan uw wensen. Wordt het een armband, ring, oorbellen of hanger? Van welk materiaal maken we het en welke stenen mogen erin verwerkt worden? Heeft u eigen goud wat u erin wilt verwerken? Dit zijn allemaal zaken die we met u bespreken. De materialen die we gebruiken bestaan uit witgoud, geelgoud, platina en zilver. De edelstenen die we erin kunnen verwerken zijn onder andere diamant, saffier, robijn, topaas, kleurdiamant en nog veel meer.

 

Trouwringen Custom made

Bij Art Object kunt u ook terecht voor trouwringen op maat. Mocht u bijvoorbeeld ringen van uw dierbare in jullie trouwringen willen verwerken, dan is dat een wens die wij kunnen verwezenlijken. Voor aanstaande bruidsparen nemen wij ruim de tijd om al jullie vragen te beantwoorden. We laten onze trouwringencollectie zien en vertellen alles wat u wilt weten over het maken van de trouwringen, de materialen en de mogelijkheden die er zijn. Samen kunnen we iets ontwerpen dat volledig aansluit aan uw wensen. Belangrijk om te weten is dat wij ons materiaal zelf inkopen en de trouwringen in ons eigen atelier maken. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt uiteraard in prijs.

Hebben jullie iets moois in gedachte wat je in onze collectie niet ziet? En wil je hiervan de prijs vergelijken? Geen probleem. Stuur daarvoor een e-mail naar info@nullartobject.nl.

 

Call Now Button