+31 (0)164-256845 [email protected]

Bicolor

ringen bicolor Artobject

Ringen bicolor Art Object

 

Geelgoud 9,14 en 18 karaat

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk ringen in Bicolor

Onze hele collectie die ook in andere kleuren en stijlen in onze collectie zitten kunnen wij ook in het Bicolor maken. De ringen bestaan uit een combinatie van geel en witgoud. Met matteren in geelgoud en witgoud krijg je ook een mooi verschil tussen de kleuren. De bestaande bicolor ringen die in onze collectie zitten kunnen we altijd aanpassen aan jullie wensen. Klanten komen ook elk jaar terug om hun bicolor Ring op te laten knappen en dat is gratis bij ons. Service dat vinden we belangrijk. Op je gemak overleggen over je ring samen met een goudsmid in een ontspannen ambiance. Wij houden natuurlijk rekening met je budget.

Staat het misschien hier nu niet op de site we hebben veel meer dan we hier laten zien.

Zo ook maken we regelmatig ringen in opdracht. Zoals jullie het willen. We nemen hier altijd ruim de tijd.

Wil je iemand verrassen of samen komen om iets moois voor je partner te laten maken dan ben je natuurlijk om met een van onze goudsmeden een sieraad uit te zoeken of te laten ontwerpen.

Goud is een edelmetaal wat al duizenden jaren gebruikt wordt voor sieraden. Er wordt ook niet voor niets gezegd “Met goud geef je aan dat je van elkaar houdt”. Het edelmetaal heeft namelijk een redelijk vaste waarde. Goud is een zacht metaal waardoor het makkelijk opgerekt kan worden. Goud smelt bij 1063 graden en zal nooit roesten of verkleuren. Goud wordt ook wel de “Koning van de edelmetalen” genoemd. Deze naam heeft het in de loop der eeuwen gekregen omdat het zulke mooie eigenschappen heeft wat het uniek maakt.

9 karaat goud:  375 – 9 krt

14 karaat goud: 585 – 14 krt

18 karaat goud: 750 – 18 krt

Het gehalte van het goud in een sieraad kun je toetsen met koningswater en een speciale toetssteen. Het is verplicht in Nederland om een sieraad te laten keuren. Zij bepalen voor jou het goudgehalte en zetten er een teken in die gerelateerd is aan dat gehalte. Ook zetten wij er een meester teken in van de goudsmid. Dat is bij ons een hartje waar een A en een O in staat daarnaast slaat de waarborg van Gouda een keurmerk die voor het gehalte staat.

Staat het misschien hier nu niet op de site we hebben veel meer dan we hier laten zien.

Vrijblijvend een afspraak maken om samen een sieraad te maken die bij je past.

info@nullartobject.nl of bel 0164-256845

 

 

 

Call Now Button