+31 (0)164-256845 [email protected]

Bicolor Trouwringen

Bij Art Object hebben we prachtige bicolor ringen. Onze hele collectie ringen (hieronder) kan zelfs worden omgetoverd tot stralende bicolor pronkstukken. Jij kiest!

Bicolor ringen

De bicolor ringen bestaan uit een combinatie van geel en witgoud. Onze bestaande bicolor ringen in de collectie passen we natuurlijk ook graag aan naar jullie specifieke wensen. Meer informatie over bicolor trouwringen kun u onder aan de pagina vinden. Bij Art Object is service van groot belang. Daarom bieden we de mogelijkheid om jaarlijks kosteloos (!) je witgouden ring te laten onderhouden en op te frissen. Bij ons ben je altijd welkom in de showroom om op je gemak samen met een goudsmid te overleggen over jullie trouwringen. Bij het realiseren van de ringen houden we natuurlijk rekening met jullie budget.

Bij Art Object streven we ernaar dat jullie trouwringen niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook de allermooiste. We gaan voor kwaliteit die een leven lang meegaat. Ontdek het verschil bij Art Object!

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Bicolor Trouwring

Een Bicolor trouwring is een trouwring die uit meerdere kleuren bestaat. Vroeger was het heel normaal om een gouden of witgouden trouwring te kopen, maar tegenwoordig wijkt met hier steeds meer van af. Met een BiColor trouwring kunt u verschillende kleuren met elkaar combineren. Op deze manier kunt u dus een trouwring maken met bijvoorbeeld witgoud en geelgoud, of zilver en geelgoud. Ook is het mogelijk om roségoud te gebruiken.

 

Zelf ontwerpen

Voor iedereen die gaat trouwen geldt dezelfde wens: twee prachtige trouwringen als symbool voor jullie oneindige liefde. Deze trouwringen kunnen bij Art Object naar wens helemaal op maat worden gemaakt. U kunt zelf een ontwerp insturen of u kunt uw trouwringen laten ontwerpen bij ons op het atelier.

Veel mensen vinden een klassiek gouden trouwring het mooist, maar er zijn de laatste tijd ook steeds meer klanten die op zoek zijn naar net een iets andere trouwring. Als u er voor kiest om de ring zelf te laten ontwerpen dan is dat natuurlijk al speciaal, maar heeft u er ook al over nagedacht in wat voor kleur u de trouwring wilt laten maken? Een van de nieuwe trends is een trouwring in bicolor.

 

Verschillende modellen

De BiColor trouwringen kunnen natuurlijk in heel veel verschillende modellen gemaakt worden, juist omdat er verschillende kleuren worden gecombineerd. Een veel voorkomende BiColor trouwring is de eenvoudige zilver/gouden trouwring waarbij de binnenkant van de trouwring goud is, en de buitenkant van de trouwring een zilveren (witgouden) look heeft. Op deze manier is uw ring erg waardevol en ook zeker heel speciaal. Er zijn ook mensen die er voor kiezen om een of meerdere diamantjes te plaatsen in een BiColor trouwring. Meestal wordt dit alleen gedaan bij de vrouwelijke trouwring en niet bij de BiColor trouwring van de man. Een diamantje kan er, net zoals het gebruik van verschillende kleuren, voor zorgen dat de BiColor trouwring helemaal voldoet aan al uw eisen en wensen.

Advies

Denkt u dat u en uw partner ook graag een BiColor trouwring willen laten maken maar weet u het nog niet helemaal zeker? Of wilt u gewoon eens kijken wat er allemaal voor mogelijkheden zijn? Dan raden we u aan om eens langs te komen in ons atelier in Bergen op Zoom. Hier kunnen we verschillende ontwerpen laten zien, en kunt u ook kennis maken met alle materialen, producten en medewerkers. Een BiColor trouwring ontwerpen is best lastig, en om u goed van dienst te kunnen zijn vragen we u om een afspraak te maken als u geïnteresseerd bent in een BiColor trouwring van Art Object. Dit kunt u telefonisch of per email doen.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

zaterdag
10.00 – 12.00 uur

zondag
gesloten

Contactgegevens

CONTACTGEGEVENS:

Call Now Button