+31 (0)164-256845 [email protected]

bicolor trouwringen

Bicolor ringen

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen in Bicolor.

Onze hele collectie kunnen wij ook in het Bicolor maken. De ringen bestaan uit een combinatie van geel en witgoud. Ook is het mogelijk het geelgoud en witgoud te matteren voor een mooi contrast tussen de kleuren. De bestaande bicolor trouwringen die in onze collectie zitten kunnen we altijd aanpassen aan jullie wensen. Bruidsparen komen elk jaar terug om hun bicolor trouwringen op te laten knappen en dat is gratis (!) bij ons. Service dat vinden we belangrijk. Daarom kun je bij ons op je gemak overleggen over jullie trouwringen samen met een goudsmid in een ontspannen ambiance. Wij houden rekening met jullie budget. Natuurlijk mogen we het volgende niet vergeten: het belangrijkste van allemaal is dat jullie trouwringen de mooiste zijn van allemaal. Kwaliteit voor de rest van jullie leven daar gaan we voor bij Art Object! Meer informatie over bicolor trouwringen kun u onder aan de pagina vinden

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

 

BiColor Trouwring

Een BiColor trouwring is een trouwring welke bestaat uit meerdere kleuren. Vroeger was het heel normaal om een gouden of witgouden trouwring te kopen, maar tegenwoordig wijkt met hier steeds meer van af. Met een BiColor trouwring kunt u verschillende kleuren met elkaar combineren. Op deze manier kunt u dus een trouwring maken met bijvoorbeeld witgoud en geelgoud, of zilver en geelgoud. Ook is het mogelijk om roségoud te gebruiken.

 

Zelf ontwerpen

Voor iedereen die gaat trouwen geldt dezelfde wens: twee prachtige trouwringen als symbool voor jullie oneindige liefde. Deze trouwringen kunnen bij Art Object naar wens helemaal op maat worden gemaakt. U kunt zelf een ontwerp insturen of u kunt uw trouwringen laten ontwerpen bij ons op het atelier.

Veel mensen vinden een klassiek gouden trouwring het mooist, maar er zijn de laatste tijd ook steeds meer klanten die op zoek zijn naar net een iets andere trouwring. Als u er voor kiest om de ring zelf te laten ontwerpen dan is dat natuurlijk al speciaal, maar heeft u er ook al over nagedacht in wat voor kleur u de trouwring wilt laten maken? Een van de nieuwe trends is een trouwring in BiColor.

 

Verschillende modellen

De BiColor trouwringen kunnen natuurlijk in heel veel verschillende modellen gemaakt worden, juist omdat er verschillende kleuren worden gecombineerd. Een veel voorkomende BiColor trouwring is de eenvoudige zilver/gouden trouwring waarbij de binnenkant van de trouwring goud is, en de buitenkant van de trouwring een zilveren (witgouden) look heeft. Op deze manier is uw ring erg waardevol en ook zeker heel speciaal. Er zijn ook mensen die er voor kiezen om een of meerdere diamantjes te plaatsen in een BiColor trouwring. Meestal wordt dit alleen gedaan bij de vrouwelijke trouwring en niet bij de BiColor trouwring van de man. Een diamantje kan er, net zoals het gebruik van verschillende kleuren, voor zorgen dat de BiColor trouwring helemaal voldoet aan al uw eisen en wensen.

Advies

Denkt u dat u en uw partner ook graag een BiColor trouwring willen laten maken maar weet u het nog niet helemaal zeker? Of wilt u gewoon eens kijken wat er allemaal voor mogelijkheden zijn? Dan raden we u aan om eens langs te komen in ons atelier in Bergen op Zoom. Hier kunnen we verschillende ontwerpen laten zien, en kunt u ook kennis maken met alle materialen, producten en medewerkers. Een BiColor trouwring ontwerpen is best lastig, en om u goed van dienst te kunnen zijn vragen we u om een afspraak te maken als u geïnteresseerd bent in een BiColor trouwring van Art Object. Dit kunt u telefonisch of per email doen.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button