+31 (0)164-256845 [email protected]

roségouden trouwringen

ThePerfectWedding heeft ons uitgeroepen tot een van de 20 beste trouwleveranciers van Nederland! Klanten geven ons een gemiddelde van 9,6!

Rose 14 en 18 karaat

Bij Art Object hebben we natuurlijk ook trouwringen in rosé goud.

Onze hele collectie kunnen wij in het rosé maken. De kleur rosé goud is een combinatie van geelgoud, zilver en koper. Verschil tussen 14 en 18 karaat zit hem in de kleur. De trouwringen die in onze collectie zitten kunnen we altijd aanpassen aan jullie wensen. Bruidsparen komen elk jaar terug om hun trouwringen op te laten knappen en dat is gratis (!) bij ons. Service dat vinden we belangrijk. Op je gemak overleggen over jullie trouwringen samen met een goudsmid in een ontspannen ambiance. Wij houden natuurlijk rekening met jullie budget. Natuurlijk mogen we het volgende niet vergeten: het belangrijkste van allemaal is dat jullie trouwringen de mooiste zijn van allemaal. Kwaliteit voor de rest van jullie leven daar gaan we voor bij Art Object!

Rosé goud is een goudlegering waaraan (belangrijk) meer koper dan zilver is toegevoegd. Hoe lager het goudgehalte, hoe roder de kleur van de legering wanneer men het met koper aanvult.

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Call Now Button