+31 (0)164-256845 [email protected]

Bedankt voor de referentie!

Meelevend, meedenkend en afgeleverd vakwerk

Onze trouwringen en verlovingsring zijn verwerkt tot een herdenkings zegelring. Robert was erg vriendelijk, dacht met mij mee en samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Zelfs de stenen uit de verlovingsring hebben ze kunnen verwerken in de zegel. De binnenkant is voorzien van een vingerafdruk en het as.
Het afgeleverde product is prachtig gemaakt.

Robin van der Oest

Herinnering

Een prachtig herinnerings sieraad laten maken met de vingerafdruk van mijn lieve broer zo gelukkig mee.
Het is prachtig geworden 👌 En ontzettend lief geholpen met een mooie service !

Toos Hermans

Super

Heel fijn geholpen om prachtige ring uit te zoeken ter gedachtenis aan mijn vader.
Heel blij mee.

Was al bekend met de geweldige hulp en goed uitgevoerde reparaties.

Heel professioneel en klantvriendelijk

Helene

Helene Videler

Reparatie trouwring

Anderhalf jaar geleden raakte mijn trouwring beschadigd waardoor ik mijn ring niet meer kon dragen. Ik heb bij verschillende juweliers een offerte op laten maken maar deze vielen erg tegen. De ring verdween in de kluis totdat ik bij Art Object binnen liep. Daar werd ik meteen vakkundig geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Er werd ter plekke meteen een offerte opgemaakt zodat ik ook meteen wist waar ik aan toe was. De ring is inmiddels gerepareerd en is prachtig hersteld. Ook de ring van mijn partner werd meteen opnieuw gepolijst. Super service! Bedankt Art Object!

Agnes Withagen

Herinneringsringen

We hebben van het goud van onze ouders 4 hele mooie ringen kunnen laten maken. Ieder naar eigen smaak en wensen. Binnen in alle ringen staan de initialen van onze vader en moeder. Heel waardevol en super blij mee.

Lenny Winkel

Herdenkings armband

Samen een armband uitgezocht met vingerafdruk en letter gegraveerd achter op, denken met je mee wat er allemaal kan of mogelijk is.
Zeer fij geholpen en we zijn super blij met het eindresultaat, zou iedereen aanraden om hier te gaan.

Alexandra Eilrich-jacobson

Heel bijzonder❣️

Nadat ik dit jaar Bn m’n dochters voor Moederdag ‘n eenvoudig lief kadootje kreeg,begon er bij mij ‘n mooi idee te ontstaan,dit kadootje wilde ik graag in goud als ketting rond m’n nek.
Ben met aantal sieraden uit ‘t verleden naar Artobject gegaan,werd daar heel fijn geholpen en mijn idee was hen overduidelijk.Vandaag ben ik als ‘n Pauw door de stad en in het bos gelopen en ontzettend trots dat mijn wens in vervulling is gegaan,mede dankzij de goede samenwerking van de personeelsleden om mijn juweel zoooo prachtig uit te voeren…top☀️👍🏼☀️🐰

Annemiek Haas

Zegelring

Een prachtige zegelring met daarin de as van mijn vrouw gemaakt door artobject, dankjewel zo zijn we altijd weer samen

Wim Melkert

Toppers!

Ik kwam onaangekondigd met mijn trouwring die ik niet meer uitkreeg, werd meteen vriendelijk geholpen, en “verlost” van mijn te strakke ring!
Besproken wat de mogelijkheden waren ivm inleveren van “oud goud”. En na twee weken mocht ik mijn vermaakte trouwring weer ophalen! De ring is weer als nieuw! Dankjewel ArtObject voor de snelle, vriendelijke en vakkundige service!

Sylvia Struijs

Prachtige trouwringen op maat!

Wat zijn wij fantastisch geholpen! We hebben dankzij het kundige advies en het creatieve meedenken onze eigen ringen samengesteld bij Art Object. Ze denken fantastisch mee, zijn vriendelijk en zeer flexibel! De service die geboden wordt hebben we als zeer prettig ervaren. Het contact is warm en kundig. We mochten de ringen vandaag ophalen, het resultaat is nog mooier dan we hadden gedacht!! Wij kunnen het iedereen aanraden om hier langs te komen voor je trouwringen of andere geliefde sierraden!

Dave & Anouk

Perfecte service bij het uitkiezen van onze trouwringen

Hele fijne ervaring gehad met het uitkiezen van onze trouwringen. Zeer vriendelijke ontvangst. Er werd alle tijd genomen om de modellen voor trouwringen te bekijken en er werd goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden. Alles verliep zoals afgesproken en geoffreerd. Het resultaat is ook prachtig! Kortom top ervaring en dan ook nog de service om de trouwringen elk jaar langs te brengen voor onderhoud.

Caroline & Philippe

Trouwringen

Na een heel leuke kennismaking op de trouwbeurs in Breda hebben wij een afspraak gemaakt. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. De keuze was zeer groot en er werd goed meegedacht met onze wensen. Uiteindelijk de perfecte ringen voor ons gevonden, en voor een zeer goede prijs.

Vorige week de ringen opgehaald en ze waren helemaal naar wens!

Wouter en Carly

Armband

Samen armband naar voorbeeld ontworpen.
Helemaal aangepast naar mijn wensen, maar ook met de nodige vakkundige adviezen.
Deze mannen hebben liefde voor het vak. Ik ben erg blij met dit unieke, persoonlijke sieraad.
En bij een probleem of onderhoud staan ze ook voor je klaar.

Jan Quist

Ringen vermaken

Mijn verlovingsring kon ik niet meer om vanwege medische redenen. Deze wou ik graag om dezelfde vinger als mijn trouwring. Helaas was die ook te krap geworden, maat gelukkig konden ze groter gemaakt worden! Wat een vakwerk, echt zo blij mee!!
Draag ze elke dag met plezier

Eline Bakker

Sieraden set

Ik had een idee om van de trouwring en slavenarmband van mijn moeder en mijn defecte armband horloge een sieraden set te laten maken.
Hiermee ben ik naar Art Object gegaan en zij hebben goed begrepen wat ik bedoelde. Paar dagen geleden de set bestaande uit oorbellen, hanger en armband op mogen halen. Het is precies geworden zoals ik in gedachten had. Prachtig vankwerk.
Bedankt!

Francien Dietvorst

Een pracht

Geweldig. Ben er superblij mee. Twee trouwringen en een herinneringsring om getoverd tot een prachtige ring.

Eugenie Mulder

Heren armband

Na het verlies van 2 kindjes was ik op zoek naar iets tastbaars om altijd mee te nemen. Hierbij kwam ik uit op een heren armband.
Art Object heeft mij hierbij geholpen met een zeer mooi resultaat.

Stefan Tonnaer

Vakmanschap

Wij hebben geweldige trouwringen laten ontwerpen en maken door ArtObject. Geheel unieke ringen die niemand heeft en helemaal aangepast aan onze smaak, levensstijl en levensverhaal. De ringen hebben een persoonlijke betekenis gekregen hierdoor, die we ons leven lang gaan meedragen. Het resultaat is echt PRACHTIG geworden! Robert en Jorg leveren vakmanschap, kwaliteit, specialisme, professionaliteit en bovenal vakkundig advies en dienst op maat. Wij zijn enorm blij en komen zeker nog terug in de toekomst bij ArtObject!

Sjoerd & Céline

Miracleworkers

20-03-2021. Na het heel eenvoudig maken van een afspraak via whatsapp, vandaag langs geweest voor het uitzoeken van onze trouwringen. Met een beetje google inspiratie en een heel vriendelijk onthaal maar begonnen aan deze opgave. Met een openmindset en een vakman tegenover ons, het begin. Gewoon in een hele fijne sfeer bakken bekijken met ringen. Na een aantal bakken en hoop nee niet deze, toch een aantal kans hebbers. Ondertussen zit onze vakman aandachtig mee te kijken, te luisteren, en hier en daar eens een goed geplaats advies of alles is mogelijk. Na de basis te hebben gelegd, het echte dilemma. De alles is mogelijk opties. En zonder blikken of blozen neemt hij ons mee. En wat denk je een prachtige set kunnen creëren. Onze ervaring buiten gewoon. Vriendelijk, vakbekwaam en een persoonlijke aanpak die werkt. Een aanrader. Met een goude ster.

Rory den Hollander

Hanger van trouwringen

Super mooie hanger gemaakt van de trouwringen van mijn overleden partner en mijn. Ben hier erg blij mee. Dank jullie wel.

Zandee

Ring

Had de trouwring van mijn man die hem nooit droeg, daarbij 1/4 de trouwring van schoonmoeder en 1/4 de trouwring van schoonvader en ring die ik zelf nooit aanhad meegenomen naar artobject .
Toen hun gingen wegen zag ik de ring die helemaal top vond.
Na overleg dat ik deze ring breder wilde en de juiste maat genomen had werd t 2 weken afwachten in spanning.
Na tussendoor de maat even gepast te hebben en uiteindelijk had ik toch een waanzinnige mooie ring , zo waardevol , helaas kan ik de ring niet alle dagen dragen ivm t werk in de zorg, maar als ik deze draag , geniet ik 👍👍

Petra Wierenga

Toppers van Art Object

Al jaren klant met veel plezier ,goede adviezen ,vriendelijk ,deskundig ,altijd tevreden.

Mannen , top .

Lilian Hoogesteger

Kwaliteit en uitstekende service!

Voor mijn 65e verjaardag mocht ik van mijn man een ring uitzoeken. Na het nodige speurwerk vond ik de juiste winkel en daarvan heb ik tot nu toe geen minuut spijt van.

Wat een geweldig advies heeft Robert, de eigenaar van Artobject ons gegeven. Mede op basis van zijn advies is een prachtige ring gemaakt met 22 diamantjes met verwerking van een aantal uit een oudere ring.
We kozen voor platina, wel iets duurder maar van een mooie kleur en de meest harde samenstelling.

Robert heeft veel geduld, luistert goed wat de klant wil en geeft objectief en helder advies.
Ik kan Artobject dan ook van harte aanbevelen wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsproduct en uitstekende service!

Annemarie

Passie voor het vak

Via een trouwbeurs zijn we bij deze parel in de wereld van sieraden terecht gekomen. En gelukkig maar, want hier hebben we onze ‘ rings for life’ gevonden. Deze heren hebben een passie voor het vak. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.
We kunnen niet wachten de ringen om onze vingers te schuiven!

Christel Paulissen

Ieder dag genieten.

Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar voor mijn nieuwe ring, jullie goede service en vakmanschap.

Het mooie hiervan is dat ik er elke dag geniet.
Bedankt!!

Erika Machielsen

Custom made sieraden en supergoede service!

Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Behulpzaamheid:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
“Mijn verloofde en ik hadden allebei een ander idee bij onze trouwring. Onze ideeen kwamen in de buurt van elkaar maar we zaten net niet op een lijn. Toen we hierheen gingen hadden we eigelijk al andere ringen bij een gewone juwelier uitgekozen die we “wel leuk” vonden. We hebben het hele assortiment zitten bekijken en kwamen een extreem bijzondere ring tegen die we allebei geweldig vonden. Aan de hand daarvan zijn onze ringen helemaal custom gemaakt. Vorige week hebben we de ringen opgehaald en we waren zo enthousiast. We kunnen niet wachten tot we ze mogen dragen! Het ziet er kwalitatief goed uit, is wel iets duurder dan een gewone juwelier maar je krijgt zoveel meer. Custom made sieraden en supergoede service!”
Stephania

Ring

Overtreft je verwachting,er wordt zeer goed naar je wensen geluisterd en het resultaat is prachtig,waardevolle geschiedenis wordt gevormd tot een schitterend sierraad.
Kan het iedereen aanbevelen.

Ria Borghouts

Hele mooie ring!

Onlangs heb ik hier een ring besteld voor mijn partner. Er werd goed meegedacht, en het resultaat mocht er zijn: een bijzondere ring, die heel goed in de smaak is gevallen! Dank jullie wel!

Henk Rosendal

Vakwerk

Van het oude goud van mijn moeder, de bloedkoraalkraaltjes van mijn overleden oma, tante en 1 van mijn moeder hebben de medewerkers van Art Object met het onderwerp van mijn dochter een prachtige unieke ring gemaakt. Ben er super blij mee! Echt vakwerk!

Anja Jansen

Klant

Onlangs heeft het team van Art Object een ketting van mijn moeder veranderd van een twee naar een driedelig set!
Een dikke dank jullie wel daarvoor!

MARGA.

marga

liefde voor het vak

Wat een ervaring om met de mannen van Art Object een unieke sieraad te ontwerpen. Voor de mooiste momenten in je leven. Samen met mijn oma prachtige sieraden met een mooie herinnering ontworpen. Ring, oorbellen, armband en ketting. Voor het gelukkigste moment in je leven. De persoonlijke aandacht en passie maakt perfect om bij Art Object een sieraad te laten maken. De eindresultaten zijn prachtig geworden.
Bedankt Jorg!

Carline van Gorsel

verleden en heden

Een drie generatie ring.
Trouwring van grootvader (1915) met later aangebrachte steentjes door zijn dochter en nog weer later door zijn kleindochter aan beide kanten een dunne ring toegevoegd. Hiermee is het een prachtige eigentijdse ring geworden. De gravure is behouden gebleven. Hartelijk dank!

J.Luning

Veel aandacht met de wensen en een godee begeleiding ” Perfec”.

Wat een leuke aardige kerel ROBERT van ART OBJECT.
Hij heeft me begeleid met het ontwerpen van een gouden medaillon, ter nagedachtenis van mijn overleden echtgenoot.
Het is zo mooi geworden, dat ik mijn tranen moet bedwingen.
Een sieraad die ik met genoegen zal dragen.
Helaas kan ik geen foto tonen. ik ben een digibeet.
Hartelijk dank Robert en waarschijnlijk tot ziens.

Lummina.

l. Stecher- Scholtmeijer

Robert (en team) bedankt!!

In februari overleed totaal onverwacht mijn jongere broertje. Ik wilde graag een sieraad maken waarmee ik hem altijd dicht bij me kon dragen. Samen met Robert ging ik in gesprek en kwamen we tot een prachtig ontwerp voor een zilveren as ring.
Vandaag heb ik hem mogen ophalen en het resultaat is prachtig! Een absolute aanrader voor mensen die een persoonlijk sieraad willen ontwerpen! Vriendelijk, gastvrij en enorm behulpzaam.
Robert (en team) bedankt!!

Marjolein Stolk

Perfect van A-Z

Wat een geweldige ervaring om met de mannen van Art Object een unieke ring te ontwerpen voor het gelukkigste moment in je leven. De persoonlijke aandacht en passie maakt het nog leuker om bij Art Object een ring te laten maken. Het eindresultaat is werkelijk geweldig geworden. Hartelijk dank !

Remy Cramer

twee kettingen en van twee trouwringen één gemaakt

Onlangs is mijn vader overleden. Mijn moeder en ik wilden allebei een mooi sieraad laten maken ter nagedachtenis aan hem. Mijn moeder heeft een prachtige gouden ketting met een ster als hanger. Ik heb hetzelfde, maar dan ik witgoud.
Ook heeft mijn moeder haar trouwring en die van mijn vader laten vermaken. Het is nu één ring geworden. Voor altijd samen. We zijn er ontzettend blij mee.
Art Object biedt een geweldige service, zijn enorm klantvriendelijk en denken écht met de klant mee, zodat er de prachtigste sieraden ontstaan.

Inge Schuurbiers

Zeer Tevreden

Tijdens het oriëntatie proces werd er zeer goed meegedacht en meegekeken naar onze wensen. Uiteindelijk hebben we samen met Art Object een ring kunnen samenstellen die past bij onze wensen. Waar we op dit moment nog erg van genieten!

Art Object, bedankt.

Gr. Seth
www.loyaltyride.nl

Seth Leenman

Chapeau, echt vakwerk!

Er werd alle tijd voor mij genomen en goed geluisterd zodat oude sieraden met behoud van de voor mij persoonlijke emotie omgetoverd zijn tot prachtige eigentijdse sieraden in een nieuw jasje die weer met liefde gedragen zullen worden. Bedankt!

Brigitte

Prachtige ring

Laatst een prachtige ring opgehaald bij Art Object welke ik van mijn moeder heb gehad. Het was leuk om samen met hen tot dit eindresultaat te komen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee. Er wordt voldoende tijd genomen, ze zijn klantvriendelijk, creatief en service gericht. Bedankt Art Object!

Ireen

Ring

Hele mooie ring geworden!supergoed geholpen.een echte aanrader!

Inge Van meer

pracht object

Een klein kunststukje siert mijn hand. Tot stand gekomen in een uiterst plezierig proces van zoeken, uitkiezen, afstemmen en uiteindelijk beslissen. Wat een prachtige ring. Schitterend.

Jacqueline

Me

Altijd zeer vriendelijke en deskundige hulp.
Hebben een prachtige ring voor me gemaakt.

Caroline

Voor altijd bij ons

Voor altijd samen zijn. Dat was de wens van mijn vader en Jorg en zijn team hebben deze vervuld. Wat zijn mijn moeder en ik blij met onze mooie herdenkingsringen. D.m.v. omsmelten van de trouwringen van mijn ouders en invoegen van as van mijn vader zijn er twee prachtige en dierbare ringen ontstaan. We willen Jorg en zijn team hartelijk bedanken voor het meedenken en de goede service!

Elita

Elita Vellekoop

2 ringen in 1

Ik heb een prachtige ring om!
Met dank aan de mensen van artobject!
De originele verlovingsring en trouwring van mijn moeder in 1 ring verwerkt.
Zo is mijn moeder heel kort bij.
Jullie zijn professioneel,aardig,creatief en ik raad jullie bij iedereen aan
Dank.

Leentje antonissen

Trouwringen

Heel blij met onze witgouden trouwringen gemaakt door Art Object. Heel goed geholpen bij het uitzoeken van de ringen. Toen later de ring van mijn man te groot bleek te zijn werd deze zonder problemen kleiner gemaakt. Top service!

Femke Sebrechts

Kindertandjes

Ooit heb ik van mijn ouders een ring cadeau gekregen met mijn kindertandje erin. Helaas al jaren stuk en nu eindelijk laten repareren met een kindertandje van mijn oudste dochter erin. En meteen ook een ring laten maken met een tandje van mijn jongste dochter. Ontzettend blij met het resultaat!
Erg fijn bedrijf om binnen te stappen, prima service en ook prijstechnisch interessant, een aanrader dus!

Letty

Letty Nuijten

Kan dat wel?

Als je een idee in je hoofd hebt en het blijkt ook uitvoerbaar, dan word je daar heel blij van. En als dat zo wordt gemaakt dat het je verwachtingen overtreft is dat helemaal geweldig.
Wat een vakmanschap en wat een prettige uitleg en behandeling. Bovendien bleek mijn “oude” goud meer waard dan ik had gedacht; een fijne meevaller.
Kortom: een prachtig bedrijf om weer terug te komen.

Marianne.

Marianne de Mooij

Herdenkingsring

Wat ben ik blij met de witgouden ring met blauwe steen die ik heb laten maken van de trouwringen van mijn man en mezelf. Hij is heel erg mooi geworden.

Nu ga ik op zoek naar meer goud, misschien kan ik dan nog eens iets moois laten maken door de medewerkers van Art Object.

Het is in ieder geval leuk om er terug te keren, je wordt erg vriendelijk te woord gestaan en krijgt goed advies.

met vriendelijke groet,
Rina Vonk

Rina Vonk-Wander

Hart van Goud

Beste Jorg en medewerkers van Art Object,

In april 2018 hebben jullie 3 gouden hartjes gemaakt met een zilveren Klavertje 3 erop . . .te bevestigen met een ‘pin’ op een kledingstuk.
Heel mooi gemaakt. Tijdens een vijfdaagse vakantie in Spanje met 3 vriendinnen heb ik de hartjes overhandigd.

3 vriendinnen al 60 jaar lang . . .wat een kostbaar bezit.

Gouden hartje met symbool van Klavertje drie ( ons clubje uit de jeugdjaren) . . . ook een kostbaar bezit.

Véél emotie, ontroering, een lach en een traan . . .wat een kostbaar bezit!

Nogmaals dank voor het zéér mooie resultaat en de goede samenwerking!
Hartelijke groet van Paula en Ed

Paula en Ad

Blij met onze trouwringen

Wij zijn jullie van hartelijk dank baar voor de prachtige ringen 😊
Hier bij heb ik een aantal mooie foto’s voor jullie die jullie ook op de site mogen zetten als jullie willen
Vriendelijke groet jessica en Danny govers

jessica

Prachtige trouwringen…

Prachtige trouwring laten maken. Goede, professionele en vriendelijke service. Een aanrader!

Arnoud

Gouden hangers maken

Mijn moeder en ik wilden graag ieder een gouden hangertje maken. Dit is echt een hele leuke ochtend geweest. Ons ontwerp is precies geworden zoals we getekend hadden. En hoe leuk om in het atelier zelf te werken!

Bianca Vermeer

Ketting

Prachtige ketting laten maken van het goud van mijn ouders helemaal top! Zo heb ik ze altijd bij me😀.

Annelies Vriens

Service

Fijn bedrijf. Omdat ze alles zelf maken hebben we de ringen helemaal naar onze smaak kunnen aanpassen.
Ook hele nette service, zelfs mijn verlovingsring (die daar niet gekocht was) werd zonder kosten gepolijst en geordineerd zodat beide ringen mooi bij elkaar pasten.

Erg blij met de ringen en de service dus.

Edith

Vriendelijk

Verstand van zaken, uitstekende kennis, vriendelijke en vooral vrijblijvende benadering. Leuke prijzen voor ieder wat wils.

Jurrina

Apart

Je vraagt om iets aparts te ontwerpen en dan krijg je ook iets moois en apart. Super!

Rian

Zeer tevreden

“Enorm goed geholpen om ringen te vinden in ons budget, die toch helemaal naar eigen wens zijn.
Een erfenis laten omsmelten om in de ringen te verwerken was geen probleem.
Goed advies, ervaren personeel wat de tijd voor je neemt. Kortom, zeer tevreden!”

Inge

Levenssieraad

“Een mooie ashanger met ketting laten maken.
Ik ben zeer tevreden.
Een prachtig sieraad voor het leven!”

Annemijn

Vakmensen

“Bij ArtObject weten ze wat mogelijk is, zijn erg klantgericht en nemen de tijd voor je. Wij waren ook erg tevreden over het eerlijke advies en uiteraard de sieraden die gemaakt zijn. Inmiddels zijn we vaste klant, dat zegt genoeg.”

Sebastian

Kunstenaars

De kunstenaars van Art Object in Bergen op Zoom hebben een hele bijzondere armband gemaakt van witgoud met diamanten. Ze zijn heel klantvriendelijk en weten wensen om te zetten in een geweldig sieraad.
Een mooi “staaltje” werk!”

Jeannet Stoutjesdijk
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Wat is uw volledige naam?
Wat is uw e-mailadres
waardering velden
Wat vindt u van ons?

 

Call Now Button