+31 (0)164-256845 [email protected]

Het verhaal van Jeroen en Anouk is er een vol liefde, avontuur en betekenis. In dit blog nemen we je mee op hun reis, van de verloving tot het vinden van hun perfecte trouwringen bij Art Object, en uiteindelijk naar hun prachtige bruiloft.

 

Een onvergetelijke verloving

 

Jeroen en Anouk, nu drie maanden gelukkig getrouwd, begonnen hun reis samen al 13 jaar geleden. Na jaren van liefde en het krijgen van drie prachtige dochters, voelden ze dat het eindelijk tijd was om hun liefde te bezegelen met een huwelijk. Het was een beslissing die al een tijdje in de lucht hing, maar soms heeft het leven een duwtje in de goede richting nodig ;). De verloving van Jeroen en Anouk was even uniek als hun liefdesverhaal zelf. Toen Jeroen zijn 40e verjaardag vierde, kreeg hij van Anouk een geweldig cadeau: een reis naar het adembenemende IJsland. Jeroen, een liefhebber van de natuur en avontuur, was meteen enthousiast.

De timing leek perfect, want het stel was altijd druk geweest met de zorg voor hun drie kinderen en hun bedrijf. Maar nu, met een kans om er even tussenuit te gaan, kwam het idee van een aanzoek naar boven bij Jeroen. IJsland, met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, bood het perfecte decor voor Jeroen’s aanzoek. Terwijl ze de Golden Circle-route volgden, bevonden ze zich bij een majestueuze waterval, met de zon die een prachtige regenboog creëerde. Jeroen kon geen beter moment bedenken om de grote vraag te stellen. Met een ring die hij snel voor de reis had bemachtigd, vroeg hij Anouk ten huwelijk, en in 2021 begon hun reis naar het huwelijk.

 

Foto: www.quayphotography.nl

 

Het resultaat: Liefde in vorm van ringen

 

Natuurlijk moesten er trouwringen komen, en dat is waar Art Object in beeld kwam. Ze gingen op zoek naar de perfecte ringen, en al snel wisten ze dat ze iets op maat wilden, iets dat hun liefde en hun gezin weerspiegelde. Bij Art Object, geholpen door onze Eline, vonden ze precies wat ze zochten. De trouwringen die ze bij Art Object vonden, waren meer dan ze hadden kunnen hopen. Ze weerspiegelden hun liefde en hun gezin op een prachtige manier.

 

 

Een van de meest ontroerende aspecten van hun trouwringen is de betekenis die ze dragen. Jeroens ring bestaat uit 3 banden, elk met een bepaalde breedte die overeenkomt met de leeftijd van hun kinderen. Het is een prachtig eerbetoon aan hun gezin en de liefde die hen verbindt. Bovendien hebben ze een speciale herinnering in hun ringen verwerkt door een beetje as van hun dochter die kwam te overlijden bij vroeggeboorte toe te voegen. Dit geeft hun ringen een diepere betekenis en maakt ze nog bijzonderder.

 

De magische bruiloft

 

Foto: www.quayphotography.nl

 

Op 18 mei vierden Jeroen en Anouk hun liefde met een prachtige bruiloft. Ondanks een week met wat minder weer, was hun trouwdag een stralende en zonnige dag. Ze kozen voor een niet-traditionele locatie, een landgoed in Rilland, en vierden hun speciale dag met familie en vrienden. Voor hen was het een bijzondere dag vol warmte en liefde, een dag die ze voor altijd in hun harten zullen dragen, naast hun prachtige trouwringen.

 

Jeroen en Anouk, bedankt dat jullie jullie prachtige liefdesverhaal met ons hebben gedeeld. We wensen jullie een leven vol liefde, geluk en avonturen toe, en moge jullie trouwringen altijd jullie bijzondere reis symboliseren!

 

Kom langs!

 

Ben je net verloofd en op zoek naar trouwringen? Of raak je geïnspireerd door dit verhaal en ben je op zoek naar een verlovingsring? Kom net zoals Jeroen en Anouk langs bij Art Object en vind je droom ring(en), speciaal voor jou op maat gemaakt.

Lijkt het je ook leuk om met jullie liefdesverhaal in een van onze blogs te komen? Stuur ons dan een mail naar Info@nullartobject.nl

 

Call Now Button