+31 (0)164-256845 [email protected]

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven en jullie trouwringen zijn een belangrijk symbool van de liefde en toewijding tussen jou en je partner. Daarom kiezen veel stellen ervoor om hun ringen te personaliseren. Hiervoor zijn een heleboel verschillende mogelijkheden. Een populaire manier om je trouwringen een persoonlijk tintje te geven, is door middel van graveren. In dit blog vertellen we over de verschillende manieren waarop je je trouwringen kunt personaliseren met graveren.

Een van de meest voorkomende gravures in trouwringen zijn Initialen en datums. Het is een klassieke en tijdloze gravure, waardoor het al jaren erg populair is. Als ervaren goudsmeden vinden wij het ook niet gek dat we deze gravure al tientallen jaren voorbij zien komen, want wie wil er zijn of haar partner nou niet voor altijd bij zich dragen in een ring? Of voor altijd herinnerd worden aan de speciale dag waarop jullie samen in het huwelijksbootje stapten. 

Een andere manier om je trouwringen te personaliseren, is door een speciale boodschap te graveren. Veel stellen kiezen ervoor om een woord of zin die een speciale betekenis voor hen heeft in de trouwringen te laten zetten. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig. Het kan bijvoorbeeld iets zijn dat jullie samen hebben meegemaakt, iets wat jullie vaak tegen elkaar zeggen of iets dat symbool staat voor jullie relatie.

Het is ook mogelijk om de coördinaten van een speciale plek te laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld de locatie van jullie eerste ontmoeting zijn of jullie verloving locatie. Deze gravure geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan jullie ringen, maar ook een mooi geografisch element. Een andere unieke optie is om jullie eigen handschrift te laten graveren in de trouwringen. Hiermee wordt de gravure nog persoonlijker, omdat het de eigen schrijfstijl van je partner bevat.

Iets wat wij als goudsmeden ook al vele jaren voorbij zien komen zijn gravures van symbolen en afbeeldingen. Hierin kun je creatief zijn en je fantasie de vrije loop laten gaan. Bijna alles is mogelijk, van een hartje tot bijvoorbeeld een mooie afbeelding van je huisdier. Waar je ook voor kunt kiezen is om meerdere elementen te combineren in de gravure van jullie trouwringen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie initialen te combineren met een symbool, of om een afbeelding te combineren met een datum.

Ongeacht welke gravure je kiest, het personaliseren van je trouwringen met een gravure is een mooie en unieke manier om jullie ringen nog specialer te maken. Bij Art Object bieden wij twee verschillende manieren van graveren: machinaal graveren en hand graveren. Machinaal graveren doen wij gratis en bij een handgravure hanteren wij speciale prijzen per ontwerp. Wilt u graag iets moois in uw trouwringen laten graveren? Neem dan contact met ons op, en kom langs bij ons in het atelier om uw wensen te bespreken. 

 

Call Now Button