+31 (0)164-256845 [email protected]

Heb je ooit willen ervaren hoe het voelt om prachtige creaties te vormen met edelmetalen? En hoe het is om te werken met schitterende diamanten en ze te laten schijnen op een adembenemend sieraad? Nou, je bent absoluut niet alleen! In onze workshop geven we jullie een exclusief kijkje achter de schermen bij echte ambachtelijke goudsmeden, die jarenlang hebben geleerd om metalen en edelstenen om te toveren tot verbluffende accessoires en liefdessymbolen.

Bij Art Object delen we graag de geheimen van ons prachtige ambacht. Met onze workshops openen we de deuren van ons atelier, waar onze vakmensen dagelijks bezig zijn met het vervaardigen van de meest schitterende sieraden. Bovendien laten we je zelf de handen uit de mouwen te steken. In een tijd waarin de digitale wereld ons druk bezig houdt en onze agenda’s vol zijn, schuilt er iets bijzonders in het samenbrengen van vrienden, familie of collega’s om gezamenlijk iets moois met onze eigen handen te creëren.

 

Een kijkje achter de schermen

 

Tijdens onze workshop word je begeleid door een van onze goudsmeden. De workshop begint met een volledige en informatieve rondleiding door ons atelier. Hier krijg je de mogelijkheid om al onze vakmensen te ontmoeten, vragen te stellen en alles over goudsmeden te weten te komen. Wij kunnen je alvast vertellen dat je versteld zult staan van de expertise die achter elk sieraad schuilt! We willen jullie graag laten begrijpen hoe speciaal ons vak is en hoeveel verhalen erachter schuilen. Na de rondleiding, met alle informatie nog vers in je hoofd, gaan we over naar het allerleukste deel van de workshop (volgens ons): Het maken van je eigen sieraad! Die mag natuurlijk mee naar huis om te pronken.

 

Handen uit de mouwen!

 

Met persoonlijke begeleiding van een van onze goudsmeden steken jullie zelf de handen uit de mouwen en kruip je helemaal in de rol van een goudsmid. Vooraf hebben wij voor jullie een ring of hanger ontworpen die je zelf kunt gaan maken. Maar speciale verzoeken kunnen natuurlijk altijd! Dit moet je ons alleen vooraf even laten weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. In de workshop ga je aan de slag met het edelmetaal zilver, een materiaal dat al eeuwenlang wordt gekoesterd om zijn schoonheid. Om ervoor te zorgen dat je niet vies wordt tijdens dit creatieve deel van de workshop, voorzien we jullie van een schort. En natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers om de energie op peil te houden. Want er wordt natuurlijk hard gewerkt in het atelier!

 

Praktische informatie

 

  •  Duur: De workshop duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte.
  • Tarieven: We bieden verschillende tarieven op basis van het aantal deelnemers, variërend van €115 tot €165 per persoon.
  • Speciale wensen: Heb je speciale verzoeken of wil je een workshop organiseren voor een grotere groep? Neem contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden.
  • Contact: Voor vragen of opmerkingen kun je ons bereiken via info@nullartobject.nl of telefonisch op 0164-256845.

Voor uitgebreidere informatie, klik hier

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons atelier voor een onvergetelijke ervaring met familie, vrienden of collega’s. Ons atelier is gevestigd in Bergen op Zoom en makkelijk te bereiken vanuit plaatsen in Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland en omgeving Antwerpen. Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

Call Now Button