+31 (0)164-256845 [email protected]

Na een overlijden rest de herinnering. Het lijkt een leeg cliché, maar de  juwelier en edelsmid Art Object maakt prachtige herinneringssieraden. Zo draag je je dierbare altijd bij je, met alle mooie herinneringen die daarbij horen

Herinneringssieraden winnen snel aan populariteit. Sieraden met daarin wat as van een overleden dierbare, of een vingerafdruk zijn voor veel mensen een mooie manier om mooie herinneringen bij zich te dragen. Art Object ziet de vraag naar dergelijke sieraden groeien, en zet haar kennis en expertise in om er een extra dimensie aan toe te voegen. Diamantair Jorg de Leede van Art Object vertelt over een familiebedrijf dat groot werd met het vervaardigen van handgemaakte sieraden en nu de kans krijgt om ook op andere bijzondere momenten in het leven van klanten een rol te spelen. “Ons werk is vaak enorm dankbaar, dat maakt het mooi”, zegt hij.

In het ontwerpen en maken van unieke sieraden is Art Object gespecialiseerd. “We luisteren naar de wensen van onze klant en maken dan het sieraad wat zij in gedachten hebben. Vrijwel alles is mogelijk. Vaak wordt ons gevraagd om bijvoorbeeld een trouwring in het sieraad te verwerken”, zegt De Leede, “wij kunnen onze klanten adviseren in materiaalgebruik en ontwerp. Elk sieraad kan as bevatten, maar dat hoeft niet zichtbaar te zijn. Ook een vingerafdruk kan in het sieraad verwerkt worden.  Zichtbaar, of onzichtbaar Belangrijk om te weten is dat een herinneringssieraad absoluut niet duur hoeft te zijn. Voor elk budget kunnen wij iets moois maken.”

Een overlijden is altijd een moeilijk moment. Van dat feit zijn Jorg de Leede en zijn collega’s zich altijd bewust in gesprekken met klanten. “We staan voor een transparante, open communicatie. We vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Wij vragen klanten altijd om aanwezig te zijn wanneer we het sieraad vullen met de as. Zodat ze zeker weten dat het écht hun dierbare is die ze bij zich dragen.”

Op die manier maakt Art Object méér dan een sieraad alleen. “We zijn ons er altijd van bewust dat we iets maken wat een belangrijke rol in de levens van klanten gaat spelen”, zegt Jorg de Leede, “we horen regelmatig van klanten hoe belangrijk onze sieraden zijn. Voor ons zijn dat de mooie momenten, dat doet ons goed.”

Call Now Button