+31 (0)164-256845 [email protected]

Je hebt het misschien al gehoord: de goudprijs stijgt in rap tempo. Sinds 2024 is er al weer een stijging in de prijs van meer dan 8,5%. Het lijkt erop dat deze stijging de norm is geworden voor goud in de afgelopen 20 jaar. Recentelijk heeft goud zelfs nieuwe recordhoogtes bereikt. Deze stijging heeft niet alleen invloed op de marktwaarde van gouden sieraden, maar biedt ook kansen voor oud goud bezitters. Jouw oude goud is nu meer waard dan ooit tevoren. Het is tijd om dit waardevolle bezit te gelde te maken en het een nieuw leven te geven!

 

Een nieuw sieraad voor bijna NIKS!

Jouw oude sieraden zijn nu letterlijk goud waard. Daarom is dit is het perfecte moment om van je oude sieraden iets nieuws te laten creëren. Bij Art Object kun je jouw oude goud inleveren om er een prachtig nieuw sieraad van te laten maken. Omdat de goudprijs nu zo hoog is moet je voor het nieuwe sieraad maar een klein bedrag bij betalen, of zelfs helemaal niets!

De prijs die je krijgt bij het omsmelten van jouw oud goud is dezelfde prijs die je zou krijgen bij de aankoop van een nieuw gouden sieraad. Of het nu gaat om nieuw goud, sloopgoud (Beschadigde gouden sieraden, of andere kapotte of gebruikte stukken goud) of goud uit de natuur, in principe heeft het allemaal dezelfde waarde. Deze waarde wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het goudgehalte (karaat) en het totaalgewicht van het sieraad of voorwerp.

 

Wat is de goudprijs eigenlijk?

De goudprijs in euro geeft simpelweg aan wat de marktprijs is voor een bepaalde hoeveelheid goud. Deze waarde fluctueert voortdurend en wordt bepaald op de wereldwijde markt, net als andere goederen. De prijs wordt beïnvloed door vraag en aanbod: het vertelt ons wat mensen bereid zijn te betalen en wat er wordt gevraagd voor de uitwisseling van goud en geld.

 

ketting van oud goud

 

Waarom stijgt de goudprijs zo snel?

Er zijn verschillende redenen voor deze stijging. Eén daarvan is de toenemende onzekerheid op de financiële markten. Goud wordt vaak gezien als een veilige haven in tijden van economische instabiliteit en politieke onrust. Daarnaast speelt ook de inflatie een rol. Als de waarde van valuta daalt, stijgt vaak de vraag naar goud als bescherming tegen koopkrachtverlies. Het is belangrijk om te weten dat de goudprijs op korte termijn aanzienlijk kan schommelen. Daarom is het verstandig om op het juiste moment actie te ondernemen en te profiteren van de huidige stijging. Breng jouw oude goud bij ons langs en laat ons iets prachtigs voor je maken. Niet alleen kun je genieten van een nieuw sieraad maar je kunt ook een slimme financiële zet maken door te profiteren van de waardestijging van goud.

 

Eerlijke prijzen!

Wanneer je jouw oude goud bij ons inlevert om er een nieuw sieraad van te laten maken, verrekenen we rest van het goud met het openstaand bedrag. In het geval dat je niet genoeg eigen goud hebt om het volledige sieraad te laten maken zullen wij nieuw goud toevoegen om het benodigde gewicht te bereiken. Bij Art Object kun je rekenen op een professionele service en eerlijke prijzen voor jouw goud. Onze deskundige goudsmeden kunnen jouw oude goud omtoveren tot prachtige nieuwe creaties, zoals elegante ringen, verfijnde kettingen of unieke armbanden.

Dus waar wacht je nog op? Breng jouw oude goud bij ons langs en laat ons jou helpen om het een nieuw leven te geven. Profiteer van de stijgende goudprijs en geniet van een prachtig nieuw sieraad, zonder veel bij te hoeven betalen. Mocht je even niet weten wat je met je goud wil doen? Dan kun je altijd vrijblijvend een waardebepaling bij ons laten maken van je oude sieraden.

Maak van deze gelegenheid gebruik om jouw waardevolle bezittingen te gelde te maken en te investeren in iets moois voor de toekomst.

 

 

 

Call Now Button