+31 (0)164-256845 [email protected]

Art Object, ooit gestart als een familiebedrijf, is nu uitgegroeid tot een vertrouwd adres met 40 jaar ervaring in de wereld van sieraden. Deze blog neemt je mee achter de schermen van Art Object, waar de kunst van het sieraden maken tot leven komt.

 

Wie zijn we?

Bij Art Object creëren we niet alleen sieraden; we creëren herinneringen die een leven lang meegaan. Jorg en Robert, zijn niet alleen eigenaren van Art Object, maar ook gepassioneerde vakmensen. Ze zijn hun reis gestart als toegewijde medewerkers en hebben uiteindelijk het roer overgenomen. Jorg, onze diamantzetter, en Robert, onze PR-professional en goudsmid, hebben beide al 30 jaar hun stempel gedrukt op het bedrijf.

 

Wat drijft ons?

Onze drijfveer is simpel maar krachtig: passie voor het vak en een persoonlijke connectie met onze klanten. Bij Art Object willen we het zo persoonlijk mogelijk maken, want voor ons draait alles om het creëren van iets speciaals.

 

Waar vind je ons?

Art Object verwelkomt je graag in onze showroom aan de Guido Gezellelaan 76. Hier, op onze vertrouwde locatie van de afgelopen 25 jaar, hebben we onze eigen showroom en atelier. Bij Art Object gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, of je nu op zoek bent naar custom made sieraden, trouwringen of een uniek ontwerp.

 

Bij Art Object creëren we niet alleen sieraden; we creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Hoe kun je ons bereiken?

Ben je een snelle beslisser? Wij hebben altijd iets klaarliggen voor jou om direct mee te nemen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wil je buiten openingstijden langskomen? Maak gerust een afspraak, we verwelkomen je graag.

 

Ontdek de Magie

Ontdek meer over de magie van Art Object op onze socials en laat je inspireren door verhalen over liefde, vakmanschap en speciale momenten. Vergeet niet onze WhatsApp-catalogus te bekijken voor een voorproefje van ons assortiment. Kom langs! En dompel jezelf onder in de wereld van prachtige sieraden.

Voor vragen, afspraken of meer informatie, neem gerust contact met ons op via info@nullartobject.nl of bel naar 0164-256845.

Call Now Button