+31 (0)164-256845 [email protected]

Er wordt hard gewerkt bij Natuurlijk Kloof voor dé trouwbeurs. Dit is de vijfde keer dat Peter, Dylan en Kyle Hultermans zo’n evenement organiseren. Maar deze editie pakken ze nog grootser uit. Na een flinke verbouwing heeft de Kloof een nieuwe look én er staat dit jaar nog meer op het programma.

Om te beginnen staan er 23 verschillende ondernemers op de trouwbeurs. “Je ziet echt van alles: trouwkleding, taarten, bloemen, visagie, springkussens”, vertelt Dylan. En ook aan de mannen is gedacht met allerlei fancy auto’s, de mooiste trouwpakken en live-muziek.

Gratis trouwbeurs

Je kunt het allemaal gratis zien en beleven. Je hoeft namelijk geen entree voor deze beurs te betalen. “Ben je benieuwd welke look jou het beste staat? Dan kun je je laten opmaken door stylisten. Een interieurstylist laat zien hoe je een bruiloft kunt decoreren met bloemen of juist in een bepaalde stijl, bijvoorbeeld vintage. We zien dat steeds meer mensen dat zelf willen verzinnen”, zegt Peter.

Inspiratie

“Wij ontvangen iedereen met een welkomstdrankje en laten de looproute zien”, zegt Dylan. Binnen en buiten is er van alles te doen. Binnen is er een speciale ruimte ingericht voor prachtige luisterverhalen. Peter: “Ter inspiratie lopen er vrouwen in bruidsjurken en mannen in pak rond. Je kan in gesprek gaan met trouwambtenaren, want tegenwoordig zijn mensen echt op zoek naar een persoonlijke klik. Het is toch de ambtenaar waaraan je alle privéverhalen vertelt.”

Nog meer te doen

Dat is nog lang niet alles! Overal staat wel iemand die iets kan vertellen. Maak kennis met fotografen en filmmakers die de dag van je leven vastleggen. Kijk je ogen uit bij de juweliers, swing mee op de muziek van dj’s en livebands óf leg je bezoek aan deze trouwbeurs vast bij de photobooth. Hier vind je alles onder één dak!

Voor iedereen

Natuurlijk Kloof organiseert zo’n twee bruiloften per week. “Al die bruidsparen zijn uitgenodigd. Maar deze beurs staat zeker niet alleen in het teken van trouwen. Het is eigenlijk voor iedereen die iets te vieren heeft. Dat kan bijvoorbeeld ook een 12,5, 25, 40 of 60-jarige bruiloft. Of als je misschien opnieuw in het huwelijksbootje wil stappen. Niet alleen mensen die gaan trouwen, maar ook de ceremoniemeesters, vrienden en kennissen: iedereen is welkom”, zegt Dylan.

Op zaterdag 24 november is de Trouwbeurs Natuurlijk Kloof van 13.00 tot 18.00 uur aan de Zurenhoek 5. Aanmelden is niet nodig en je kunt er gratis naartoe. Op de Facebookpagina van de trouwbeurs kun je wel aanvinken of je erbij bent.

Moet jij dit helaas missen? Op zondag 3 februari is er een trouwbeurs bij Intratuin. Daarover vertellen we je later meer.

Call Now Button