+31 (0)164-256845 [email protected]

Trouwringen zijn een belangrijk onderdeel van je huwelijk en zijn een mooie en blijvende herinnering aan dé speciale dag. De afgelopen jaren zijn er veel trends voorbij gekomen op het gebied van trouwringen, variërend van minimalistisch tot opvallend en gedurfd. In dit blog bespreken we de nieuwste trends op het gebied van trouwringen. Perfect voor stellen die op zoek zijn naar iets anders dan de traditionele trouwring. 

 

Gepersonaliseerde ringen 

Gepersonaliseerde trouwringen zijn de laatste tijd erg populair geworden. Hierbij wordt er vaak gekozen voor een gravure met de initialen van het bruidspaar en/of de trouwdatum. Maar ook het graveren van persoonlijke symbolen en teksten is populair. Meer weten over gravures? Lees het in dit blog. Personalisatie is ook mogelijk door middel van een vingerafdruk.  

 

Edelstenen 

Steeds meer bruidsparen kiezen voor trouwringen met edelstenen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan diamanten, saffieren, smaragden en robijnen. Edelstenen geven de ringen een luxe en gedurfde uitstraling en symboliseren de eeuwigheid van de liefde, hoe mooi is dat! 

 

Bicolor trouwringen 

Traditionele trouwringen zijn vaak van goud of witgoud. Tegenwoordig zien we ook vaak trouwringen in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan rosé-goud, of geel-goud. Ook is het erg populair om de kleuren te mixen: Dit noem je Bicolor. Een veel voorkomende combinatie is goud gemixt met witgoud. Een mix van kleuren maakt een trouwring opvallend en uniek. Perfect voor wie durft op te vallen dus! 

 

Minimalistisch design 

Het minimalistische design van trouwringen is al een aantal jaar populair en lijkt niet snel uit de mode te raken. Deze trend staat voor eenvoud en elegantie en is perfect voor bruidsparen die van een tijdloze uitstraling houden. 

 

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde ring, een ring met edelstenen of een minimalistische trouwring, het belangrijkste is dat de ring bij jullie als koppel past en jullie liefde voor elkaar symboliseert. Bij Art Object kunt u volledig naar uw wensen een ring laten ontwerpen. Kom vooral eens bij ons langs om uw ideeën te bespreken! 

 

 

 

Call Now Button