+31 (0)164-256845 [email protected]

Dat antwoord is eenvoudig: bij dé trouwringenspecialist en edelsmid van Brabant met al 35 jaar ervaring in het maken van trouwringen en sieraden. We hebben een grote collectie van maar liefst 600 paar trouwringen in verschillende stijlen en materialen. Jullie kunnen bij ons voor de deur parkeren en worden ontvangen in onze showroom.

Voor aanstaande bruidsparen nemen Jorg en Robert  altijd ruim de tijd. In een gesprek van ongeveer 2 uur laten wij onze trouwringencollectie zien in witgoud, geelgoud, zilver en platina. We vertellen we alles wat jullie willen weten over trouwringen We geven informatie over het maken van de trouwringen, materialen en de mogelijkheden die er zijn.

Belangrijk te weten is dat wij ons materiaal zelf inkopen en de trouwringen in ons eigen atelier maken. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt uiteraard in prijs.

Zien jullie iets anders moois wat je in onze collectie niet ziet? En wil je hiervan de prijs vergelijken? Geen probleem. Stuur daarvoor een e-mail naar info@nullartobject.nl.

Dus willen jullie eigen ideeën bespreken, vrijblijvend onze trouwringen bekijken of heeft u een vraag over onze trouwringen?

Maak een afspraak via www.artobject.nl

Call Now Button