+31 (0)164-256845 [email protected]

Dat antwoord is eenvoudig: bij dé trouwringenspecialist van Brabant met al 35 jaar ervaring in het maken van trouwringen. We hebben een grote collectie van maar liefst 600 paar trouwringen in verschillende stijlen en materialen. Jullie kunnen bij ons voor de deur parkeren .
Voor aanstaande bruidsparen nemen wij altijd ruim de tijd. In een gesprek van ongeveer 2 uur laten wij onze trouwringencollectie zien  in witgoud, geelgoud, zilver en platina. We vertellen we alles wat jullie willen weten over trouwringen We geven informatie over het maken van de trouwringen, materialen en de mogelijkheden die er zijn. Belangrijk te weten is dat wij ons materiaal zelf inkopen en de trouwringen in ons eigen atelier maken. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt uiteraard in prijs.

Art Object & Trouwringen en Diamant

Investering in tijdloze schoonheid, dit mag met recht gezegd worden als het om diamant gaat. Diamant is het kostbaarste geschenk van onze aarde. Gecreëerd door de natuur zelf. Iedere diamantsteen is daarom uniek. Er zijn geen twee diamanten aan elkaar gelijk. Subtiele verschillen beïnvloeden hun schoonheid en waarde. De kwaliteit wordt bepaald door de vier C’s, te weten: – de slijpvorm (cut) – de kleur (color) – de zuiverheid (clarity) en het gewicht (carat).
Bij Art Object geven we graag een helder advies, wij merken dat klanten daar behoefte aan hebben omdat het toch voor velen een grijs gebied is.
Diamant is een echt persoonlijk- en waardevol geschenk met een blijvende waarde. Bij een dergelijke aankoop is het van belang dat u het juiste advies ontvangt en daarmee bent u bij Art Object aan het juiste adres.

Zien jullie iets anders moois wat je in onze collectie niet ziet? En wil je hiervan de prijs vergelijken? Geen probleem. Stuur daarvoor een e-mail naar info@nullartobject.nl.
Geopend 6 dagen in de week van maandag tot zaterdag.
Dus willen jullie eigen ideeën bespreken, vrijblijvend onze trouwringen bekijken of heeft u een vraag over onze trouwringen? O ja vergeet niet te vragen naar onze super actie tot januari 2017.

Call Now Button