+31 (0)164-256845 [email protected]

Van OUD GOUD een Nieuw Sieraad

Heb je thuis nog ringen, kettingen of armbanden liggen die je nooit meer draagt? Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Bij Art Object hebben ze daar een oplossing voor. Van jouw oude goud, maken zij een splinternieuw sieraad. Vaak met een bijzonder verhaal.

Sieraden zijn vaak emotionele stukken waar een persoonlijk verhaal aan vastzit. Denk aan een verlovingsring of ketting van een overleden familielid. Wanneer de ring, ketting of armband beschadigd is, zorgen Robert  en Jorg van Art Object aan de Guido Gezellelaan ervoor dat jij jouw goud weer kan dragen. Zo zorgt de edelsmid ervoor dat jij de houdbaarheid van je gouden sieraad verlengt. Maar heb je een gouden ketting, terwijl je liever een ring hebt? Dat is bij Art Object geen probleem. Zij weten jouw oud goud zo om te toveren dat het wordt zoals jij het wilt. Maar er zijn nóg meer mogelijkheden.

Sieraden als herinnering

Robert en Jorg zien steeds vaker dat van oud goud herinneringssieraden worden gemaakt. Dit zijn sieraden waarin as of een vingerafdruk van een overleden dierbare wordt verwerkt. Hierdoor krijg je een emotionele herinneringen die je heel je leven bijdraagt. De afgelopen 35 jaar die de mannen van Art Object in de branche actief zijn, hebben ze van oud goud al veel nieuwe én emotionele creaties gemaakt. Bijzonder!

Zij hebben het antwoord

Dus kijk eens in je nachtkastje of achterin de kluis. Heb je iets glimmends gevonden? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van een nieuw én uniek sieraad. Want het edelmetaal zomaar laten liggen, daar heb je natuurlijk ook niets aan. Ga eens langs de mannen van Art Object en bespreek de mogelijkheden. Ben je naast goud fan van zilver, platina of diamanten? Ook dat regelen Robert en Jorg voor je. Nu stoppen wij met praten, je kan het beter zelf maar ervaren. Want spreken is zilver, zwijgen is goud.

Hier bij de link Goudsmid net gemaakt https://artobject.nl/goudsmid/

Call Now Button