+31 (0)164-256845 [email protected]

Een unieke herinnering van Art Object in zilver of goud

Klik hier voor een overzicht van onze laatste creaties. 

 

Let op! Jouw oude goud is nu heel veel waard! 

Je hebt het misschien al gehoord: de goudprijs stijgt in rap tempo. Sinds 2024 is er al weer een stijging in de prijs van meer dan 8,5%. Het lijkt erop dat deze stijging de norm is geworden voor goud in de afgelopen 20 jaar. Recentelijk heeft goud zelfs nieuwe recordhoogtes bereikt. Deze stijging heeft niet alleen invloed op de marktwaarde van gouden sieraden, maar biedt ook kansen voor oud goud bezitters. Jouw oude goud is nu meer waard dan ooit tevoren. Het is tijd om dit waardevolle bezit te gelde te maken en het een nieuw leven te geven! Lees meer over de goudprijs in het blog over oud goud.

Weten wat jouw oude goud precies waard is? Laat dan een waarderapport opstellen bij ons. 

Van iets ouds iets nieuws

Bij Art Object kun je terecht om van oud goud iets nieuws te laten maken. Het mooie hiervan is dat het oude goud een nieuw leven krijgt en op deze manier niet verloren gaat. Er zijn twee drie manieren om oud goud in te leveren bij ons

De eerste manier is om het oude goud in te leveren als betaling voor een nieuw sieraad. Je krijgt dan de dagprijs voor het goud terug. Dit is eigenlijk de hoogste prijs die je kunt krijgen. Het voordeel hiervan is dat je oud goud kunt omzetten in een nieuw sieraad zonder dat je daarvoor extra geld hoeft te betalen.

De tweede manier is om het oude goud in in nieuw sieraad te laten verwerken. Dit wordt vaak gedaan bij een sieraad zijn dat van een dierbare is geweest. Het mooie van deze manier is dat het oude goud een nieuw leven krijgt en dat je de herinneringen aan het oude sieraad blijft behouden.

De derde manier is om oud goud in te leveren en er geld voor terug te krijgen. De waarde van het goud is dan lager dan wanneer je er een nieuw sieraad van laat maken. Het voordeel hiervan is dat je snel geld kunt krijgen voor oud goud dat je niet meer gebruikt.

Herinnering sieraden

Herinneringssieraden winnen aan populariteit. Sieraden met daarin wat as van een overleden dierbare, of een vingerafdruk zijn voor veel mensen een manier om mooie herinneringen bij zich te dragen. Art Object ziet de vraag naar dergelijke sieraden groeien en zet haar kennis en expertise in om er een extra dimensie aan toe te voegen. Diamantair Jorg de Leede van Art Object vertelt dat Art Object een familiebedrijf is, dat groot werd met het vervaardigen van handgemaakte sieraden en nu de kans krijgt om ook op andere bijzondere momenten in het leven van klanten een rol te spelen. “Ons werk is vaak enorm dankbaar, dat maakt het mooi”, zegt hij.

In het ontwerpen en maken van unieke sieraden is Art Object gespecialiseerd. “We luisteren naar de wensen van onze klant en maken dan het sieraad wat zij in gedachten hebben. Vrijwel alles is mogelijk. Vaak wordt ons gevraagd om bijvoorbeeld een oude trouwring in het sieraad te verwerken”, zegt De Leede, “Wij kunnen onze klanten adviseren in materiaalgebruik en ontwerp. Een sieraad kan ook as bevatten, maar dat hoeft niet zichtbaar te zijn. Ook een vingerafdruk kan in het sieraad verwerkt worden. Zichtbaar, of onzichtbaar. Belangrijk om te weten is dat een herinneringssieraad absoluut niet duur hoeft te zijn. Voor elk budget kunnen wij iets moois maken.”

ketting van oud goud

Een overlijden is altijd een moeilijk moment. Van dat feit zijn Jorg de Leede en zijn collega’s zich altijd bewust in gesprekken met klanten. “We staan voor een transparante, open communicatie. We vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Wij vragen klanten altijd om aanwezig te zijn wanneer we het sieraad vullen met de as. Zodat ze zeker weten dat het écht hun dierbare is die ze bij zich dragen.”

Op die manier maakt Art Object méér dan een sieraad alleen. “We zijn ons er altijd van bewust dat we iets maken wat een belangrijke rol in de levens van klanten gaat spelen”, zegt Jorg de Leede, “we horen regelmatig van klanten hoe belangrijk onze sieraden zijn. Voor ons zijn dat de mooie momenten, dat doet ons goed.”

Vragen of opmerkingen graag naar info@nullartobject.nl

Een paar prachtige voorbeelden van custom made sieraden bij Art Object:

trouwringen oud goud
custom made ring
vingerafdruk
collier oud goud
armband oud goud
Call Now Button